O TOEB A΄ Ζώνης Μεσαράς για το πρόβλημα της άρδευσης στο Σίβα

Από τον Τ.Ο.Ε.Β Α Ζώνη Μεσσαράς ανακοινώνεται ότι στην περιοχή του Σίβα Πυργιωτίσης καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από τον οργανισμό ώστε να ταχτοποιηθεί το πρόβλημα της άρδευσης στο δίκτυο του Χωριού .
Παρόλη την προσπάθεια το πρόβλημα παραμένει λόγο της ζημιάς που υπάρχει στην υδρευτική Γεώτρηση του Σίβα με αποτέλεσμα το νερό της άρδευσης να διοχετεύεται κατά προτεραιότητα στο δίκτυο ύδρευσης για την κάλυψη των αναγκών των οικιστών .
Παρότι η ύδρευση δεν είναι ευθύνη του Οργανισμού , συμμετέχουμε ενεργά στην επιδιόρθωση της γεώτρησης ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα της ύδρευσης και να διοχετευτεί ξανά το νερό άρδευσης στο δίκτυο του .
Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών και τους βεβαιώνουμε ότι πάντα καταβάλλετε ότι είναι ανθρωπινός δυνατόν ώστε το πολυτιμότερο αγαθό το νερό να είναι διαθέσιμο για όλους .
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Τσιμπραγάκης Ευάγγελος
Δείτε επίσης
- Π.Σ Τυμπακίου: Πρεμιέρα σήμερα για το τουρνουά Beach Volley στην Καταλυκή
- ΔΕΥΑ Φαιστού: σε λειτουργία νέα ψηφιακή εφαρμογή ενημέρωσης για την κατανάλωση του υδρομέτρου σας
- Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Soccer στον Κόκκινο Πύργο με νικητές τους Drink Team
- Δήμος Φαιστού: επιπλέον πινακίδες οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών σε περίπτωση κινδύνου
- Αρχελών: Πρώτα χελωνάκια και στην Κρήτη!
Σχετικά άρθρα
- Κρήτη: Δραματική η μείωση νερού στο νησί - «Έως και 30 μέτρα κάτω γεωτρήσεις στη Μεσαρά» (vid)
- ΥΠΕΝ: Η αλήθεια για το νερό μέσα από 10 ερωτήσεις και απαντήσεις
- Προειδοποίηση επιστημόνων: «Μη πίνετε νερό από πλαστικά μπουκάλια!»
- Παράκληση για λελογισμένη χρήση του νερού σε Ασήμι και Στέρνες, λόγω βλάβης σε δύο γεωτρήσεις
- Νερό: Ποιοι παράγοντες καθορίζουν πόσο χρειαζόμαστε την ημέρα