Ο Περιφερειάρχης Κρήτης για τον Βόρειο Οδικό Άξονα του νησιού

Στην κατασκευή του Βόρειου Οδικού Άξονα στην Κρήτη αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης του νησιού Σταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή σχετικό ερώτημα της μεγάλης δημοσκόπησης της ALCO για το OPEN, στο οποίο το 52% των ερωτηθέντων απάντησε πως η κατασκευή του ΒΟΑΚ δεν αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης.
Όπως είπε ο κ. Αρναουτάκης, χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων ώστε να ολοκληρωθούν οι μελέτες για την κατασκευή του ΒΟΑΚ, που θα αποτελέσει «ανάσα» για την Κρήτη. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρθηκε και στο πολύ σημαντικό έργο για την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με την Αττική, για το οποίο έπεσαν σήμερα οι υπογραφές.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρθηκε και στο πολύ σημαντικό έργο για την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με την Αττική, για το οποίο έπεσαν σήμερα οι υπογραφές.
Δείτε επίσης
- Ρεκόρ στη δωρεά οργάνων στην Ελλάδα: 7.000 εγγραφές στο Μητρώο μέσα σε μια εβδομάδα
- Χοιρινή μπριζόλα λαιμού στο τηγάνι της Αργυρώς
- Ενοίκια: Τι αλλάζει στα μισθωτήρια από το 2026
- Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ποιοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με «πέναλτι» 2 ετών
- Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Σε 24ωρη παναττική απεργία τα ναυτεργατικά σωματεία την Τρίτη
Σχετικά άρθρα
- Ταχιάος: συναντήσεις στο Ηράκλειο για σχεδιασμό και χάραξη του ΒΟΑΚ και αεροδρόμιο
- Αυτές είναι οι προτάσεις της Περιφέρειας για τα έργα οδικής ασφάλειας στον ΒΟΑΚ
- ΒΟΑΚ: Η ΓΕΚ Τέρνα προσωρινός ανάδοχος για την παραχώρηση του
- Από ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η καλύτερη οικονομική προσφορά για τον ΒΟΑΚ
- Αυτός είναι ο νέος αυτοκινητόδρομος που θα σε χρεώνει με βάση τα χιλιόμετρα που κάνεις