O Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης

  24 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
O Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης

Ευχαριστήρια επιστολή με αφορμή την συνάντηση με τον Περιφερειάρχη που συνεχίζει να στηρίζει τις πρωτοβούλιες του ομίλου

Αναλυτικά η επιστολή:

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες του προς τον αξιότιμο Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για την ζεστή υποδοχή και φιλοξενία που παρείχε, κατά την επίσκεψη των εκπροσώπων του Ναυταθλητικού Ομίλου, στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης στηρίζει διαχρονικά το Ναυταθλητικό Όμιλο, ενώ φροντίζει να ενημερώνεται για την πρόοδο και την εξέλιξη του.

Για ακόμη μια φορά, κάθισε στο τραπέζι, με τους εκπροσώπους του Ομίλου, κ.κ Ορφανουδάκη Μιχάλη, Ασκοξυλάκη Αδάμ, Μανιαδάκη Γιάννη (Πολιτεία Τυμπακίου), μιλώντας για τις δράσεις, τις ανάγκες αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Όμιλος.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το αίτημα του Ομίλου για οικονομική ενίσχυση προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι του Ναυταθλητικού Ομίλου αλλά και να υποστηριχθούν οι αθλητές που αγωνίζονται στις ακαδημίες.

Ο Περιφερειάρχης έδωσε το «πράσινο φως» για την αγορά γερανού ανέλκυσης\καθέλκυσης που θα τοποθετηθεί στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου αλλά και για την αγορά ενός container που θα χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος, ελλείψη εγκαταστάσεων στο χώρο του λιμανιού.

Ο κ. Αρναουτάκης μέσω της Περιφέρειας αναγνωρίζοντας το έργο και τις ανάγκες του Ναυταθλητικού Ομίλου, προσφέρθηκε να στηρίξει περαιτέρω τις δράσεις του, επισημαίνοντας την σπουδαιότητα του στην περιοχή της Μεσσαράς, φέρνοντας κάθε χρόνο τον κόσμο της Μεσσαράς και του νότιου Ρεθύμνου, ολοένα πιο κοντά με τη θάλασσα και την τέχνη της ναυτοσύνης.

Ακόμα, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου θα αποκτήσει με την βοήθεια της περιφέρειας, αγωνιστικά πανιά για σκάφη τύπου Bug, και εξοπλισμό διοργάνωσης αγώνων καθώς για το 2020 ο Όμιλος έχει αναλάβει τη «διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλάσης J25 και του Κυπέλου Κρήτης στις κατηγορίες τριγώνου»

 

  24 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα