Ο Σύλλογος Α.με.Α  “Το Μέλλον” ευχαριστεί...

  05 December, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ο Σύλλογος Α.με.Α  “Το Μέλλον” ευχαριστεί...

Με αφορμή μια εθελοντική αιμοδοσία με ξεχωριστό συμβολισμό

Αναλυτικά η επιστολή:

Ο Σύλλογος ΑμεΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία διοργάνωσε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στο πολύκεντρο Δήμου Φαιστού στης Μοίρες εθελοντική αιμοδοσία και πρόβαλε την ταινία ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

Για ακόμα μια φορά, οι εθελοντές αιμοδότες εκδήλωσαν την κοινωνική τους ευαισθησία, προσφέροντας αίμα σε συνανθρώπους μας, που το χρειάζονται! Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό της Αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την προβολή της ταινίας ΣΥΝΕΧΙΖΩ, αρκετός ήταν ο κόσμος που μας τίμησε με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε που στηρίζουν το Σύλλογο μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Δήμου Φαιστού κ. Νικολιδάκης, εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γορτύνης  & Αρκαδίας ο Πατήρ Βασίλειος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι.

Με την παρουσία του μας τίμησε ο δημιουργός της ταινίας ΣΥΝΕΧΙΖΩ κ. Άρης Μαρκάκης Διευθυντής του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy Χερρονάσιο Σχολή “Ανδρέα Γιαννόπουλος”.

Ακόμα ευχαριστούμε για την παρουσία του στην εκδήλωση μας τον μικρό πρωταγωνιστή Γαλανήτσα Χάρη και την μητέρα του.

Τέλος ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Γαλιάς  για τον μπουφέ που μας πρόσφεραν αφιλοκερδώς και τον κ. Νεκτάριο Χουστουλάκη ιδιοκτήτη του καταστήματος db Sound για την κάλυψη του ήχου.

 

  05 December, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα