Ο Μιχάλης Αλμπαντάκης στο Παγκρήτιο Φόρουμ

mesaralive.gr  01 April, 2019 ΑΓΡΟΤΙΚΑOIKONOMIAΑΡΘΡΑ
Ο Μιχάλης Αλμπαντάκης στο Παγκρήτιο Φόρουμ

Η εποικοδομητική συνεργασία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές με στόχο την προώθηση των κρητικών προϊόντων εντός και εκτός Κρήτης, ήταν –μεταξύ άλλων - το αντικείμενο των επαφών που είχε στη διάρκεια του Παγκρήτιου Φόρουμ ο κ. Μιχάλης Αλμπαντάκης.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Το Μαλεβίζι μπορεί» (με επικεφαλής το Μενέλαο Μποκέα) έδωσε το «παρών» στην σπουδαία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στη διάρκεια της οποίας επισκέφθηκε το περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η επιτυχία του συγκεκριμένου Φόρουμ - στη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκαν πάνω από 15.000 συναντήσεις παραγωγών αγροτικών, κτηνοτροφικών και μεταποιημένων προϊόντων με στελέχη της αγοράς και του Τουρισμού - για τον κ. Αλμπαντάκη αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την ανάγκη που υπάρχει στο Μαλεβίζι, για την ουσιαστική στήριξη, προώθηση και προβολή των πολύ ποιοτικών προϊόντων του Δήμου.

Μάλιστα ο κ. Αλμπαντάκης, θεωρεί επιτακτική ανάγκη την πραγματοποίηση στο άμεσο μέλλον, σειράς πρωτοβουλιών και δράσεων τέτοιου τύπου, αποκλειστικά για το Μαλεβίζι, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί ο πρωτογενής τομέας και ο πλούτος της περιοχής, αλλά και θα επιτευχθεί η διασύνδεση του με τον τουριστικό τομέα, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο το μεγάλο κενό που υπάρχει ως σήμερα στο κομμάτι της σύμπραξης των δυνάμεων για την σύνδεση των δύο βασικών πυλώνων της τοπικής Οικονομίας.

«Είναι υποχρέωση μας η «θωράκιση» των τοπικών μας προϊόντων και η ενίσχυση της παρουσίας τους στα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι τα προϊόντα μας έχουν μεγάλη αξία, αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν και ενδυναμώνουν την παρουσία του Μαλεβιζίου διεθνώς, μέσα από την άμεση διασύνδεση του πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα», δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά, δίνοντας ταυτόχρονα συγχαρητήρια στους διοργανωτές του 8ου Παγκρήτιου Φόρουμ για την επιτυχία του.

 

mesaralive.gr  01 April, 2019 ΑΓΡΟΤΙΚΑOIKONOMIAΑΡΘΡΑ