Nικολιδάκης: Δεν έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα,ο κόσμος είναι αγανακτισμένος!

  30 August, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Nικολιδάκης: Δεν έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα,ο κόσμος είναι αγανακτισμένος!

Έκκληση στην Πολιτεία να παρέμβει πριν να είναι αργά απευθύνει ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος μιλώντας στο Creta24 η κατάσταση δεν έχει ηρεμήσει μετά τα όσα έγιναν, αντίθετα χαρακτηρίσε το επεισόδιο αυτό ως "τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι."

«Δεν έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει μια μάζωξη από κόσμο, μπροστά στο Δημαρχείο και αυτό που λένε οι άνθρωποι «θέλουμε προστασία. Θέλουμε το κράτος να μας προστατέψει αλλιώς θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας». Δεν έχει ηρεμήσει τίποτα. Η σταγόνα στο ποτήρι έχει πέσει. Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια πια, δεν έχει ηρεμήσει τίποτα! Εδώ πέρα αυτή τη στιγμή είναι μπροστά από το δημαρχείο γύρω στα 60 άτομα και λένε δήμαρχε κάτι πρέπει να γίνει και εγώ τι να τους πω τι να τους κάνω σαν δήμαρχος;».

Ο κ. Νικολιδάκης αναφέρεται στο περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής και αποτέλεσε αφορμή για τα επεισόδια που το βράδυ του Σαββάτου είχαν ως αποτέλεσμα δύο τραυματίες και 24 συνολικά συλλήψεις.

«Προχθές παραλίγο να σκοτώσουν ένα δικό μας γιατί ενοχλούσαν μια Ελληνίδα και μπήκε ο άνθρωπος στη μέση και παραλίγο να τον σκοτώσουν. Πήγαν χθες κάποιοι για να διαμαρτυρηθούν εκεί που έχουν μαζευτεί όλοι, και βγήκαν μπουλούκι από εκεί και κόντεψαν να σκοτώσουν όσους ήταν εκεί. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Η Μεσαρά βράζει αυτή τη στιγμή. Η πολιτεία πρέπει να λάβει τα μέτρα της».

Αυτό που φοβάται ο δήμαρχος Φαιστού είναι γενικευμένα επεισόδια αν δεν παρέμβει άμεσα η Πολιτεία να απομακρύνει από την περιοχή όσους δημιουργούν προβλήματα και δεν είναι νόμιμα στη χώρας μας διαφορετικά όπως λέει θα είναι πολύ αργά.

«Φωνάζω τόσο καιρό, υπάρχει πρόβλημα! Δηλαδή πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να υπάρχουν σκοτωμοί; Φοβάμαι ότι πολύ σύντομα οι κάτοικοι της περιοχής θα πάρουν  το νόμο στα χέρια τους και το τι θα γίνει δεν το ξέρει κανείς! Το τι πρέπει να γίνει πρέπει να το αποφασίσει η πολιτεία. Το πρόβλημα είναι τεράστιο, ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, θεωρεί ότι η πολιτεία τον έχει εγκαταλείψει, νιώθει ότι υποβιβάζεται στην ίδια του την πατρίδα, ότι οι άνθρωποι αυτοί που γίνονται μπουλούκια είναι αδίστακτοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Αυτούς που δεν έχουν χαρτιά, αυτούς που δημιουργούν προβλήματα καθημερινά να τους απομακρύνουν από την περιοχή. Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που μπορεί να πηγαίνουν να δουλεύουν ήσυχα και ωραία. Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που τους φανατίζει και τους λέει πηγαίνετε εκεί πέρα και ότι γίνει!».

 

  30 August, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα