Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Τυμπακίου

mesaralive.gr  18 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Τυμπακίου

φωτο:mesaralive.gr

Ο Μεθόδιος Ζαχαριουδάκης, είναι ο νέος πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τυμπακίου μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Οι κυνηγοί που προσήλθαν και ψήφισαν ήταν 106, ενώ η συμμετοχή χαρακτηρίζεται από τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου μεγάλη.

Αμέσως μετά την καταμέτρηση των ψήφων, ακολούθησε η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Πρόεδρος αναδείχτηκε ο κ. Μεθόδιος Ζαχαριουδάκης, ο οποίος έχει διατελέσει και στο παρελθόν στην ίδια θέση, ενώ αντιπρόεδρος ο κ.Νίκος Μιλολιδάκης.

Τη θέση του γραμματέα αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Χριστοδουλάκης και Κοσμήτορας ο κ. Σταύρος Κυριακάκης.

 Στη θέση του Ταμία ο οποίος βάση καταστατικού ορίζεται από τον Νομάρχη (σήμερα Περιφερειάρχη) προτείνεται από το νέο ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου ο κ. Μιχάλης Μαράκης (Δημόσιος Υπάλληλος όπως ορίζεται από το καταστατικό).

Μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι επίσης ο κ. Αντώνης Νιθαυριανάκης και ο κ. Γιάννης Κουτεντάκης.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή, εκλέγονταιοι κ.κ.  Γιώργος Μαρκάκης και Ιάκωβος Σβυρινάκης, ενώ προτείνεται από το νέο ΔΣ και ο κ. Μανώλης Κοκαράκης υπάλληλος της ΔΕΗ.

Προτεραιότητες:

Μιλώντας στο mesaralive.gr ο νέος πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεθόδιος Ζαχαριουδάκης, ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Φαιστού κ. Νίκο Παπουτσάκη για την παραχώρηση της αίθουσας όπου διενεργήθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες, καθώς επίσης και όλους τους κυνηγούς, εκείνους που προσήλθαν και ψήφισαν καθώς επίσης και όσους δεν μπόρεσαν να πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή.

"Θέλουμε όλους τους κυνηγούς στο πλευρό μας" λέει ο κ. Μεθόδιος Ζαχαριουδάκης τονίζοντας ότι η πρώτη προτεραιότητα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι να βρεθεί στέγη για το Σύλλογο.

"Αυτή τη στιγμή ο Σύλλογος δεν έχει στέγη".

Πρώτο μας θέμα συζήτησης στο πρώτο συμβούλιο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι αυτό, καθώς επίσης και η οργάνωση του Εκπαιδευτηρίου σκύλων» λέει ο κ. Ζαχαριουδάκης.

 

mesaralive.gr  18 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ