Έκπτωση 20% από τις Μινωικές Γραμμές, για τους κυνηγούς του Κυνηγετικού Συλλόγου Τυμπακίου
Θερμές ευχαριστίες εκφράζει ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Τυμπακίου, προς τις Μινωικές Γραμμές και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνη Μανιαδάκη, για την ικανοποίηση του αιτήματος του Συλλόγου.
Όπως εξηγεί μιλώντας στο mesaralive.gr o πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τυμπακίου κ. Μεθόδιος Ζαχαριουδάκης, «είχαμε καταθέσει αίτημα προς τις Μινωικές γραμμές προκειμένου οι κυνηγοί που βγάζουν άδεια στον Κυνηγετικό Σύλλογο Τυμπακίου, να έχουν έκπτωση στα ταξίδια από Ηράκλειο προς Πειραιά και Πειραιά Ηράκλειο.
Μετά χαράς είδαμε την απάντηση που έκανε δεκτό το αίτημά μας και έτσι οι κυνηγοί που θα βγάζουν άδεια στον Σύλλογό μας θα έχουν και 20% έκπτωση (εκτός από τις θέσεις Deck και VIP) στα δρομολόγια Ηράκλειο Πειραιάς και Πειραιάς Ηράκλειο».
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού: Ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς
- Φιλοζωικός Σύλλογος Μεσσαράς «Η Αγάπη»: φόλες σε Χουστουλιανά και Γέργερη
- Μεσαρα: Καταγγελία για βανδαλισμό σε ιστορικό σπίτι στο Φουρνοφάραγγο
- Νέα φουρνιά 41 μεταναστών αποβιβάστηκε στους Καλούς Λιμένες
- Δήμος Φαιστού: Ενημερωτική εκδήλωση στο Τυμπάκι για τα νέα Τοπικά Προγράμματα ΤΑΠΤοΚ LEADER
Σχετικά άρθρα
- Vodafone Ελλάδας: Έφτασε στην Κρήτη το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο καλώδιο οπτικών ινών στον κόσμο
- Το Τυμπάκι γίνεται παγκόσμιος κόμβος στις τηλεπικοινωνίες
- ΤΥΜΠΑΚΙ (1941-1944) Στοιχεία από το Χρονικό μιας Μαρτυρικής Πόλης (Μέρος Β’)
- Στη Βουλή η στέγη των σχολείων στο Τυμπάκι
- Εορτή της Αγίας Αικατερίνης σήμερα- γιορτή και στον ομώνυμο ναό στο Τυμπάκι