Μεσαρά:Αναλαμβάνουν δράση για να λυθεί το θέμα με τα λύματα που τρέχουν...ποτάμι

mesaralive.gr  06 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά:Αναλαμβάνουν δράση για να λυθεί το θέμα με τα λύματα που τρέχουν...ποτάμι

Αναλαμβάνουν δράση...

Ένα θέμα που «καίει» την τοπική κοινωνία και μάλιστα έχει φτάσει ως το γραφείο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου είναι αυτό των λυμάτων που εξακολουθούν να καταλήγουν σε αγροτικές περιουσίες, στην περιοχή του Ασημίου.

Μετά από τα συνεχή ρεπορτάζ, τις παρεμβάσεις που έγιναν, αλλά και το διαφαινόμενο αδιέξοδο στο οποίο πήγε να βρεθεί η δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος Νίκος Σχοιναράκης αποφάσισε να μπει μπροστά σχέδιο για την επιλυση του προβληματος

Ξεπερνώντας τον οικονομικό «σκόπελο», ξεκινούν λοιπόν οι εργασίες για να μπει τέλος στο σοβαρό θέμα το οποιο αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια Υγεία των κατοίκων και τη μόλυνση του περιβάλλοντος και του υδροφορου ορίζοντα.

Το ζήτημα έχει συζητηθεί εξάλλου και στα Δημοτικά Συμβούλια που έχουν πραγματοποιηθεί, με στόχο να βρεθεί λύση. Τελικά το ζήτημα με τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού φαίνεται πως μπαίνει σε τροχιά...επίλυσης. Ιδωμεν όμως για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων και την εξέλιξη των εργασιών. Και φυσικά και την αντίδραση των Εισαγγελικών Αρχών για έναν Βιολογικό που έχει να λειτουργήσει από το 2014 σε μια περιοχή που έχει άμεση ανάγκη.

 

mesaralive.gr  06 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα