Μεσαρά: Στον εισαγγελέα η 40χρονη που μαχαίρωσε το σύντροφό της

  08 November, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Στον εισαγγελέα η 40χρονη που μαχαίρωσε το σύντροφό της

Εντός της σημερινής ημέρας αναμένεται να απολογηθεί η 40χρονη γυναίκα η οποία υπήρξε αρνητική «πρωταγωνίστρια» περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου.

 Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, η 40χρονη γυναίκα μαχαίρωσε στον λαιμό τον 50χρονο σύντροφό της. Από τη μαχαιριά προκλήθηκε τραύμα στον 50χρονο, ο οποίος άρχισε να αιμορραγεί.

Το αιματηρό περιστατικό, το οποίο, ευτυχώς, δεν έμελλε να αποβεί μοιραίο για τον 50χρονο άνδρα, έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς. Η 40χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος. Τα αμέσως προηγούμενα 24ωρα, η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε σε βάρος της την εν λόγω κακουργηματική δίωξη. Η κατηγορούμενη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές ότι καβγάδισε με τον 50χρονο επειδή ο τελευταίος φέρεται να μίλησε με χυδαίο τρόπο για την κόρη της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 40χρονη ισχυρίστηκε ότι άρπαξε τότε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού, το οποίο “κάρφωσε” στον 50χρονο.

Το εν λόγω περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας “σήκωσε στο πόδι” ολόκληρη την περιοχή της Μεσαράς, ενώ υπήρξε κινητοποίηση από τις Αρχές. Μεταξύ άλλων στήθηκε επιχείρηση μεταφοράς του 50χρονου άνδρα, ο οποίος διακομίστηκε τάχιστα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας του τραύματος που αποκόμισε από την επίθεση της 40χρονης, ο 50χρονος κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Την ώρα που ο 50χρονος μεταφερόταν στο νοσοκομείο, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού περνούσαν χειροπέδες στη 40χρονη, η οποία στη συνέχεια οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Ηρακλείου και παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

  08 November, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα