Μεσαρά: Ποινική δίωξη σε 40χρονη που μαχαίρωσε το σύντροφό της

  06 November, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Ποινική δίωξη σε 40χρονη που μαχαίρωσε το σύντροφό της

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε, στην 40χρονη αλλοδαπή που επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τον 50χρονο σύντροφό της σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο.

Η 40χρονη πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, και αυτή τη στιγμή κρατείται.

Πρόκειται για νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε χωριό του δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο, το απόγευμα του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου, όταν  η 40χρονη αλλοδαπή γυναίκα φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον σύντροφό της.

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 40χρονη γυναίκα  μετά απο καυγά που είχε με τον 50χρονο Έλληνα σύντροφό της, του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο λαιμό!

Ο 50χρονος Έλληνας σύντροφός της έπεσε στο έδαφος, αιμόφυρτος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της Φαιστού οι αστυνομικοί του οποίου προχώρησαν στη σύλληψη της 40χρονης που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και βαριές σωματικές βλάβες.

 

  06 November, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ