Μεσαρα: Φτιάχνουν εικονοστάσι στη μνήμη του Γιώργη

  29 September, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρα: Φτιάχνουν εικονοστάσι στη μνήμη του Γιώργη

Εικονοστάσι στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο αγαπημένος τους φίλος Γιώργης κατασκευάζουν για να τοποθετήσουν οι φίλοι του κρατώντας τον έτσι πάντα ζωντανό στη μνήμη και την καρδιά τους.   

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Γιώργος έφυγε πρόωρα και αιφνίδια έφυγε πρόωρα και αιφνίδια από τη ζωή, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο από Πιτσίδια προς Μάταλα.

Μάλιστα συγγενείς και φίλοι του σε κατάσταση σοκ την περασμένη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στο ίδιο σημείο άφησαν ένα μπουκέτο λουλούδια και έναν καφέ.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο τουρίστες, έκοψε το δρόμο στη μηχανή με αποτέλεσμα αυτή να καρφωθεί πάνω στο IX, με τον άτυχο οδηγό της να εκσφενδονίζεται σε μεγάλη απόσταση.

Στο σημείο, έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τους τραυματίες στο κέντρο υγείας Μοιρών. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο οδηγός της μηχανής έχασε την ζωή του.

 

  29 September, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα