Με τους Σαμαρείτες του ΕΕΣ Μοιρών  ο Πρόεδρος Ν. Οικονομόπουλος (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  11 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Με τους Σαμαρείτες του ΕΕΣ Μοιρών  ο Πρόεδρος Ν. Οικονομόπουλος (Φωτογραφίες)

Εντυπωσιάστηκαν από τις δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Μοιρών του ΕΕΣ, Πρόεδρος και Τομεάρχης.

Στις Μοίρες βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 7 Ιουλίου στα πλαίσια της περιοδείας του στην Κρήτη, ο νέος Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος. Ο κ. Οικονομόπουλος είχε συνάντηση  στο κτίριο του Με τους Σαμαρείτες του ΕΕΣ Μοιρών  ο Πρόεδρος Ν. Οικονομόπουλος (Φωτογραφίες)

Περιφερειακού Τμήματος Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών Μοιρών. Εκεί οι εθελοντές του τμήματος παρουσίασαν την δράση του τμήμα τους από το 1999 που έχει ξεκινήσει και παράλληλα έγινε ξενάγηση στους χώρους του τμήματος.

Ήταν μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση όπου οι εθελοντές είχαν και την ευκαιρία να μοιραστούν και να συζητήσουν τους όποιους προβληματισμούς τους αλλά και να λάβουν ως υπόσχεση ότι η αναδιοργάνωση του Οργανισμού θα ολοκληρωθεί στο άμεσο μέλλον.

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν οι κ. Ιωάννης Μακρής τομεάρχης του Ε.Ε.Σ. όπου μαζί με τον Πρόεδρο κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για το συνολικό έργο και τις δράσεις που πραγματοποιεί το Περιφερειακό Τμήμα Μοιρών όπως αιμοδοσίες, διανομή τροφίμων κτλ πέρα από τις προσφερόμενες υγειονομικές υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της μεσαράς.

 

mesaralive.gr  11 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα