Γεμάτος και ο Αύγουστος για τους Εθελοντές του ΕΕΣ Μοιρών

mesaralive.gr  20 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Γεμάτος και ο Αύγουστος για τους Εθελοντές του ΕΕΣ Μοιρών

Φωτο: mesaralive.gr

Είναι εκεί όπου καλεστούν για την υγειονομική κάλυψη των εκδηλώσεων!

Γεμάτος και ο Αύγουστος για το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Ναυαγοσωστών Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού!

Άγιος Ιωάννης Καπετανιανά

Στα  πλαίσια των εκδηλώσεων "Αγ. Ιωάννης Καλοκαίρι Πολιτισμού 2018" διοργανώθηκε αγώνας δρόμου με τη συμμετοχή αθλητών όλων των ηλικιών αποστάσεως 3 χλμ. την περασμένη Κυριακή 12 Αυγούστου.

Εκεί παρευρέθηκαν και οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες και Ναυαγοσώστες του τμήματος Μοιρών για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα έπειτα από κάλεσμα του  Πολιτιστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη.

Γέργερη – Ο χορός της Ζωής

Μία δράση διαφορετική κλήθηκαν να καλύψουν υγειονομικά οι Σαμαρείτες Μοιρών την περασμένη Κυριακή 12 Αυγούστου το απόγευμα στη λίμνη του Διγενή, στη Γέργερη. Ο Σύλλογος Βαρελοφρόνων Πολιτισμού και Ανάπτυξης Γέργερης διοργάνωσε την εκδήλωση «ο χορός της ζωής στην οποία 800 άτομα πιάστηκαν από το χέρι με σκοπό να χορέψουν ένα παραδοσιακό χορό στην περίμετρο της λίμνης. Στον "χορό της ζωής", μια δράση που είχε ως μότο τη φράση «ένας χορός είναι η ζωή κι αν κάνεις ένα λάθος βήμα... απλά συνεχίζεις» συμμετείχαν άτομα όλων των ηλικιών, από το πιο μικρό παιδί μέχρι τον παππού και τη γιαγιά.

Ι. Μ. Παναγίας Καλυβιανής

Με δυναμικό 20 Εθελοντών Σαμαρειτών το περασμένο Σάββατο 11, την παραμονή αλλά και την ημέρα της εορτής της Παναγίας της Καλυβιανής, 14 και 15 Αυγούστου αντίστοιχα, ο Ε.Ε.Σ. Μοιρών σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών φρόντισε για την ομαλή διέλευση των πιστών για το προσκύνημα τους αλλά και καλύπτοντας υγειονομικά τυχόν περιστατικά τα οποία προέκυψαν.

 

mesaralive.gr  20 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα