«Μάχες» από λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές στο τερέν του Σταδίου “Μανώλης Στεφανουδάκης”.

mesaralive.gr  16 April, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Μάχες» από λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές στο τερέν του Σταδίου “Μανώλης Στεφανουδάκης”.

Λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές, στο τερέν του Σταδίου «Μανώλης Στεφανουδάκης» στις Μοίρες, δίνουν από χθες Τετάρτη 15 Απριλίου τον καλύτερό τους εαυτό στα πλαίσια του 3ου Παιδικού Τουρνουά Α.Ε.Μοιρών -Ακαδημίας Μοιρών με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Χθες πρώτη μέρα των αγώνων οι συμμετοχές των μικρών αθλητών, έφτασαν τις 120, ενώ στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν 9 Ομάδες από 8 Ακαδημίες.

Στους αγώνες της πρώτης μέρας για παιδιά που έχουν γεννηθεί τις χρονολογίες 2008-2009  συμμετείχαν οι Ακαδημίες: Α.Ε.ΜΟΙΡΩΝ , Α.ΟΤΥΜΠΑΚΙΟΥ. , ΑΣΤΕΡΙΩΝ ,ΓΑΛΙΑ , ΖΑΡΟΣ , ΚΟΡΑΚΑΣ/Ο.Φ.Η. , Π.Ο.Α. ΚΑΙ ΦΑΙΣΤΟΣ .

Ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου, χειροκρότησε θερμά τις προσπάθειες των μικρών πρωταγωνιστών καθώς και τους νικητές.

Πρώτη ομάδα που κέρδισε και το τρόπαιο ήταν αυτή  της Ακαδημίας του ΠΟΑ , ενώ ακολούθησαν με τη σειρά ο ΚΟΡΑΚΑΣ/Ο.Φ.Η. η  ΓΑΛΙΑ η  Α.Ε.Μ1  ο  ΑΣΤΕΡΙΩΝ ο  Α.Ο.Τ  η  ΦΑΙΣΤΟΣ ο  ΖΑΡΟΣ και η Α.Ε.Μ2 .

Το τουρνουά συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 16 Απριλίου με ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τις χρονολογίες 2006-2007 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 19 Απριλίου.

 

mesaralive.gr  16 April, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ