Χρυσός στο Πανελλήνιο στη σφαιροβολία ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  24 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Χρυσός στο Πανελλήνιο στη σφαιροβολία ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Φωτο: mesaralive.gr

Συνεχίζεται σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ στην Αθήνα, όπου οι Μεσαρίτες Αθλητές μέλη του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» αγωνίζονται με τα χρώματα της Μεγαλονήσου!

Χθες  πρώτη μέρα της μεγάλης διοργάνωσης που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, οι Αθλητές από τη Μεσαρά έκαναν δυνατό ξεκίνημα και «συγκομιδή» μεταλλίων και διακρίσεων.

O Μανώλης Στεφανουδάκης ο Γίγαντας Μεσαρίτης Αθλητής και Χρυσός Παραολυμπιονίκης  που τα τελευταία χρόνια δείχνει το δρόμο του Αθλητισμού σε πολλά παιδιά μέλη του Συλλόγου δεν θα μπορούσε να λείπει από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Στα πλαίσια μάλιστα της προετοιμασίας του για το Πανευρωπαϊκό αυτός είναι ο τελευταίος του αγώνας πριν την μεγάλη διοργάνωση στη Γερμανία. Χθες ο Μανώλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη Σφαιροβολία ενώ σήμερα αγωνίζεται στον ακοντισμό.

 

Ιδιαίτερη μέρα

Ιδιαίτερη μέρα η χθεσινή και για το Μανώλη Στεφανουδάκη το Γίγαντα Μεσαρίτη Αθλητή που συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Παγκόσμιας Κατάταξης στον ακοντισμό στην κατηγορία F 54. Ο Μανώλης μπορεί να έχει κατακτήσει πολλές "κορφές" και να έχει μια πλούσια συλλογή μεταλλίων από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις ανά τον κόσμο,  η δυνατότητα ωστόσο να ανέβει στο βάθρο συνοδεία της αγαπημένης του κόρης Γεωργίας δεν του έχει δοθεί πολλές φορές! Αυτή τη φορά η Γεωργία ήταν δίπλα στον πατέρα της μιας και τα σχολεία έχουν κλείσει και έτσι μπορούσε να βρίσκεται μαζί του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και τον γέμισε με χαμόγελα ευτυχίας.

 

mesaralive.gr  24 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα