Λύγισε ο Γιάννης Λεμπιδάκης : Αν δεν ήταν η αστυνομία δεν θα ήμασταν εδώ

  21 October, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Λύγισε ο Γιάννης Λεμπιδάκης : Αν δεν ήταν η αστυνομία δεν θα ήμασταν εδώ

Συγκίνηση στη γιορτή της Αστυνομίας - Το ευχαριστώ από καρδιάς και η βαθιά συγκίνηση του πατέρα του Μιχάλη Λεμπιδάκη

"Αν δεν υπήρχε αστυνομία δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ" με αυτά τα λόγια και πλημμυρισμένος από συγκίνηση ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη Γιάννης, θέλησε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους ανθρώπους της ΕΛΑΣ που στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειες το δύσκολο διάστημα της απαγωγής. 

Ο Γιάννης Λεμπιδάκης έδωσε χτες το παρόν στην γιορτή της αστυνομίας τιμώντας όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα τους και έδωσαν  την ψυχή τους για να επιστρέψει ζωντανός ο Μιχάλης.

 Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά «Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα να πω τα χρόνια πολλά και τις πολλές ευχαριστίες μου  στην αστυνομία όχι μόνο για την απελευθέρωση. Από την πρώτη στιγμή αυτού του δραματικού γεγονότος ήταν κοντά μας, κάθε στιγμή. Γιατί αν δεν υπήρχε κοντά η αστυνομία, δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ, η οικογένεια μας δεν θα ήταν σήμερα εδώ» 

Ο Γιάννης Λεμπιδάκης δεν σταμάτησε να σφίγγει με ευγνωμοσύνη τα χέρια αστυνομικών, να τους ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του, αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθειά τους.

 

cretalive.gr

 

  21 October, 2017 ΚΟΣΜΟΣ