Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Κωνσταντίνας Παπαστεφανάκη!(Αudio)

  07 July, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Κωνσταντίνας Παπαστεφανάκη!(Αudio)

Νέο μουσικό ξεκίνημα για την νεαρή καλλιτέχνη από το Τυμπάκι

"Τα χρώματα που μου 'δωσες".Αυτός είναι ο τίτλος του νέου λαικού τραγουδιού τραγουδιού της Κωνσταντίνας Παπαστεφανάκη σε μουσική και στίχους του χαρισματικού Ανδρέα Μπικάκη.

Η νεαρή τραγουδίστρια,λίγους μήνες μετά την επιτυχημένη της συμμετοχή στο "Τhe Voice of Greece",όπου,με τις υπέροχες ερμηνείες της κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, κάνει ένα δυναμικό μπάσιμο στη βιομηχανία του τραγουδιού,φιλοδοξώντας,με το ξεχωριστό ηχόχρωμα της να χαράξει το δικο της μονόπάτι στο μουσικό στερέωμα.

Σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτυωσης, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού η Κωνσταντίνα αναφέρει τα εξής:

"Καλησπέρα φίλοι μου. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το πρώτο μου τραγούδι σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση του Ανδρέα Μπικάκη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ανδρέα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου αυτό το υπέροχο τραγούδι με τους υπέροχους στίχους και την μουσική, οπου είμαι σίγουρη, ότι θα το λατρέψετε, θα το βάλετε στην καρδιά σας και θα σας ταξιδέψει όπως εμένα. Ευχαριστώ βεβαίως, όλους τους μουσικούς, όπου πήραν μέρος για να βγει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους φίλους μου, που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν σε κάθε απόφαση μου.
Τέλος, ενα μεγάλο ευχαριστώ, στην αδερφή μου Eva Kasa γιατί δεν έχει σημασία αν έχεις τό ίδιο αίμα, αλλά πώς νιώθεις για ένα άνθρωπο. Ήσουν εδώ πάντα, σε κάθε βήμα ώστε να βγει αυτό το κομμάτι, μου έδινες και μου δίνεις δύναμη και σ'αγαπω! Να είστε όλοι σας καλά!
Καλή ακρόαση σε όλους."

Εμείς να της ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδό και το πρώτο απο τα πολλά που θα μας χαρίσει στο άμεσο μέλλον.

Ακούστε το:

 

  07 July, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα