Δεν έχασε τίποτα,κέρδισε πολλά!

  23 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑ
Δεν έχασε τίποτα,κέρδισε πολλά!

Το ταξίδι του "The Voice" ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο και πολλές εμπειρίες για την Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη

Άλλος ένας κύκλος του πολύ επιτυχημένου μουσικού διαγωνισμού πέρασε στην ιστορία με πολλά νέα ταλέντα να συστήνονται στο κοινό και κατ'επέκταση στο ελληνικό μουσικό στερέωμα.

Ανάμεσα σ'αυτούς που έλαμψαν  περισσότερο συγκαταλέγεται και η 22χρονη Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη που άφησε το δικό της αποτύπωμα στη σκηνή του "Τhe Voice" κερδίζοντας την αναγνώριση του κοινού καθώς και των καταξιωμένων καλλιτεχνών που κλήθηκαν,για άλλη μια χρονιά., να ξεχωρίσουν τους καλύτερους ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες. 

Η Κωνσταντίνα,ακομπλεξάριστη απ'την αρχή ως το τέλος, κατάφερε με όπλο τις εντυπωσιακές της ερμηνείες και τη χαρακτηριστική λαική χροιά της να κερδίσει την εμπιστισύνη της Έλενας Παπαρίζου που την πήρε μαζί της στα live shows του παιχνιδιού,στα οποία απλά επιβεβαίωσε την εξαιρετική της καλλιτεχνική στόφα κερδίζοντας την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού που της χάρισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Το χθεσινό αποτέλεσμα σίγουρα δεν ήταν αυτό που προσδοσκούσε,βάσει και της τελευταίας της εμφάνισης.Άλλωστε η πρωτιά και το συμβόλαιο ήταν το ζητούμενο για όλους ανεξαιρέτως τους φιναλίστ.Ωστόσο ένα δισκογραφικό συμβόλαιο δεν αποτελεί μονόδρομο,ούτε εγγύηση επιτυχίας για οποιονδήποτε τραγουδιστή.

Η επιτυχία χρειάζεται πείσμα και η Κωνσταντίνα δείχνει να το έχει.Η οικογένεια και οι φίλοι της το ξέρουν και όσοι τη γνώρισαν τώρα το κατάλαβαν.

Σίγουρα το ταξίδι αυτό της έδωσε πολλά εφόδια εφόδια για το μουσικό της μέλλον.

Γνώρισε πολλούς νέους ανθρώπους που τη βοήθησαν,γνωρίσε ίσως και τον εαυτό της καλύτερα.

Το μέλλον της ανήκει και σύντομα θα μας απασχολήσει ξανά!

Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει.

 

  23 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα