Κινεζικό αντίγραφο της... Σαντορίνης στην επαρχία Γιουνάν

https://www.euro2day.gr/  08 April, 2024 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Κινεζικό αντίγραφο της... Σαντορίνης στην επαρχία Γιουνάν

Μια ξενοδοχειακή μονάδα που μιμείται τη... Σαντορίνη έχει στηθεί στην επαρχία Γιουνάν, στο Νταλί, καλώντας τους Κινέζους να ζήσουν ελληνικό καλοκαίρι, και δη αυτό του διάσημου νησιού, από τη... χώρα τους.

Η Γιουνάν βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κίνα και συνορεύει με τη Μιανμάρ, το Λάος και το Βιετνάμ. Είναι γνωστή ως ένα μέρος με ζεστό καιρό όλο τον χρόνο. Από τους λευκούς τρούλους και τα υπόσκαφα σπίτια, η ξενοδοχειακή μονάδα διαφημίζει και τα... ηλιοβασιλέματα.

Όπως και στη Σαντορίνη, το ξενοδοχείο είναι ένας λαβύρινθος από ασβεστωμένα κτίρια με στρογγυλεμένες άκρες, μπλε τρούλους από κοβάλτιο και μπαλκόνια με θέα.

Τα δωμάτια, γράφουν επισκέπτες, είναι εξίσου γοητευτικά. Είναι άνετα και γεμάτα με φυσικό φως, όπως τα σπιτάκια που βρίσκονται στην άκρη του γκρεμού της Σαντορίνης.

Ετσι, η συγκεκριμένη μονάδα θεωρείται «τέλεια επιλογή» για όσους λαχταρούν μια ελληνική απόδραση αλλά έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό. Εν ολίγοις, για έναν Κινέζο που έχει ονειρευτεί τη Σαντορίνη αλλά το πορτοφόλι του λέει «όχι τώρα», αυτό το ξενοδοχείο υπόσχεται την απάντηση... 

 

https://www.euro2day.gr/  08 April, 2024 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα