Κεφτέδες: σε μια μπουκιά τα καλοκαίρια μας
Είναι το φαΐ που μας περίμενε μετά το κολύμπι, στο τραπεζάκι με το καρό τραπεζομάντιλο που ισορροπούσε πάνω στην άμμο, αυτό που φύλαγε η μαμά στο πλαστικό, χρωματιστό ταπεράκι που παίρναμε μαζί στο πικνίκ, το πιο λιχούδικο φαγητό που μας έπαιρνε από τη μύτη όταν μπουκάραμε με φόρα παραμερίζοντας το κουρτινάκι με τα κρόσσια στο σπίτι της γιαγιάς, αυτό που καμιά φορά ξεχνάμε να το φτιάξουμε πια στο σπίτι μας, γιατί αποφεύγουμε τα τηγανητά – προσφάτως ξεπέρασα τον σκόπελο του τηγανιού, δοκιμάζοντας με αρκετή επιτυχία την εναλλακτική του φουρνιστού κεφτέ.
Δείτε επίσης
- Oι πληρωμές της εβδομάδας
- Kαιρός: “Λευκά Χριστούγεννα” προ των πυλών
- Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε κάνουν πρεμιέρα και πόσο θα διαρκέσουν
- Τροχαία ατυχήματα: Μια κορυφή για την Κρήτη που...προβληματίζει
- Λέκκας για τον μεγάλο σεισμό στην Κρήτη: «Δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει»
Σχετικά άρθρα
- Εσείς τι θα μαγειρέψετε στα εορταστικά τραπέζια αυτών των ημερών;
- Τα πουλερικά των Χριστουγέννων: 4 γιορτινές συνταγές από τον Χριστόφορο Πέσκια
- 20 συνταγές με τις πατάτες πρωταγωνιστές και όχι σε δεύτερο ρόλο
- Μελομακάρονα: Oι 18 καλύτερες συνταγές μας για το παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων
- Λαχανοντολμάδες με ολίγη πανσέτα, πάπρικα και μαραθόσπορο