Άλλη μια αρνητική εξέλιξη για τον πρώην Υπουργό Οικονομικών, Γιάννο Παπαντωνίου και την συζυγό του καθώς το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε σήμερα την αίτηση του με την οποία το ζεύγος ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκαν για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του έτους 2008, σε φυλάκιση 2 ετών, με τριετή ανατολή.
Μπλεξίματα με την Δικαιοσύνη, υπενθυμίζεται, το ζεύγος Παπαντωνίου έχει από την εποχή που εντοπίστηκε σε λογαριασμό της Σταυρούλας Κουράκου στην Τράπεζα HSBC, το ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ, αναφορικά με την γνωστή υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ"
Κατά τ' άλλα, το ζεύγος Παπαντωνίου έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 4 ετών με αναστολή και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, κλπ, για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες μεταγενέστερων ετών
sofokleousin.gr
Δείτε επίσης
- EE: «σοβαρή» και «ανησυχητική οπισθοδρόμηση» της Τουρκίας σε δίκαιο και δικαιώματα
- Ο Ζοράν Μαμντάνι εκλέγεται ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος της Νέας Υόρκης
- Βαθαίνει το χάσμα στον παγκόσμιο πλούτο μεταξύ πλούσιων και φτωχών – η απειλή για τη Δημοκρατία
- Τραμπ: Ρωσία και Κίνα κάνουν δοκιμές πυρηνικών όπλων «αλλά δεν μιλάνε γι’ αυτό»
- Υγρός τάφος παραμένει η Μεσόγειος: Πάνω από 1.300 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους το 2025





