Φώτο: mesaralive
Ο Αγροτικός Σύλλογος Αστερουσίων καλεί τα μέλη του σε απολογιστική Γενική Συνέλευση,ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 6:00 μμ, στην αίθουσα του Δήμου Αρχανών -Αστερουσίων, στον Πύργο.
Το ΔΣ καλεί μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής, εργάτες γης, εργατοτεχνίτες και επιστήμονες της αγροτικής παραγωγής, συνταξιούχους του ΟΓΑ, μέχρι και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης να γραφτούν και να ισχυροποιήσουν τον Αγροτικό Σύλλογο, που αποδεικνύεται βασικό εργαλείο για την οργάνωση της πάλης μας για επιβίωση.
Στην Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν τα θέματα:
- Απολογισμός του ΔΣ για την δράση του Αγροτικού Συλλόγου το τελευταίο τρίχρονο, η συνεισφορά του Αγροτικού Συλλόγου στην οργάνωση της πάλης των μικρομεσαίων αγροτών της περιοχής το τελευταίο διάστημα, ειδικότερα στο μπλόκο των Πραιτωρίων, τα συμπεράσματα τη πάλης.
- Σχεδιασμός της δράσης μας το αμέσως επόμενο διάστημα, με αιχμή την πάλη ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για ασφαλιστικό και φορολογικό, τις επιπτώσεις της νέας ΚΑΠ της ΕΕ.
- Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή εκλογής νέου ΔΣ.
Δείτε επίσης
- Τα βασικά χαρακτηριστικά του μεταβατικού συστήματος πληρωμών και ελέγχων των αγροτικών επιδοτήσεω
- Θα μας βγει το λάδι; Η παραγωγή, η τιμή και ο χειμώνας που έγινε καλοκαίρι
- Σε αναβρασμό αγρότες και κτηνοτρόφοι – Πανελλαδική σύσκεψη σήμερα στη Νίκαια Λάρισας
- Ποιοι παραγωγοί βγαίνουν εκτός επιλεξιμότητας και χάνουν τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μεσαρα: Σημαντική εκδήλωση για τις σύγχρονες τεχνολογίες στην αγροτική παραγωγή





