” Η εμπιστοσύνη σας μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια”

  09 May, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
” Η εμπιστοσύνη σας μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια”

Πρώτος σε ψήφους στη Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στο νόμο Ηρακλείου ο Μανώλης Καμπουράκης

Μέρα αναγέννησης και νέας αλλαγής η χτεσινή για την ιστορική Σοσιαλδημοκρατική Παρπαταξη που δίχνει να επιστρέφει στις ρίζες της και να κερδίζει ξανά τους ψηφοφόρους της, με τη συμμετοχή,ιδιάιτερα στην Κρήτη, που εξέλεξε τα μέλη των νέων νομαρχιακών επιτροπών του κόμματος, να είναι αξιοσημείωτη.

Μετα την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και με τα αποτελέσματα να οριστικοποιούνται ο κύριος Καμπουράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους για τη συμμετοχή σας στη χθεσινή διαδικασία, αλλά και για τη μεγάλη και συγκινητική στήριξη της υποψηφιότητάς μου.
Η εμπιστοσύνη σας μου δίνει δύναμη για τη συνεχεία. Για να δουλέψουμε όλοι μαζί,για να σηκώσουμε τον ήλιο ακόμα ψηλότερα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους συνυποψηφίους, για τη συνεργασία, για τον ωραίο αγώνα και τη διάθεση για συνεργασία. 
Εκλεγμένος πλέον στην πρώτη θέση,με βάση τα οριστικά αποτελέσματα) της Νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-KINHMA ΑΛΛΑΓΗΣ θα δουλέψουμε συλλογικά για μια δυναμική πορεία της παράταξης.
 

 

  09 May, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ