Η εισαγγελέας Εφετών, οι τρομοκράτες και η επιστολή στην ΕΛ.ΑΣ

mesaralive.gr  14 October, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Η εισαγγελέας Εφετών, οι τρομοκράτες και η επιστολή στην ΕΛ.ΑΣ

Ζητούσε να ανακληθεί η απόφαση για την απόσυρση των αστυνομικών που είχαν επιφορτιστεί με τη φρούρησή της.

Η Εισαγγελέας εφετών Γεωργία Τσατάνη, σύζυγος του Ηρακλειώτη πρώην Νομάρχη και πολιτευτή Αντώνη Γρηγοράκη,  είχε εκφράσει φόβους λίγες ημέρες πριν την βομβιστική επίθεση έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει .

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το parapolitika.gr, είχε αποστείλει στις 24 Σεπτεμβρίου επιστολή στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ζητώντας να ανακληθεί η απόφαση για την απόσυρση των αστυνομικών που είχαν επιφορτιστεί με τη φρούρησή της.

Στην επιστολή της η Εισαγγελέας ανέφερε: 

"Επισημαίνω επίσης ότι έχει συμβεί κατόπιν αναφορών των αστυνομικών της ασφαλείας μου να έχει επιληφθεί η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία δια ύποπτον παρακολούθηση ατόμων έξωθεν της κατοικίας μου, όπως επίσης και δια αποστολήν υπόπτου δέματος έξωθεν της θύρας εισόδου της οικίας μου, εξαιτίας δε του τελευταίου γεγονότος, έγινε και από αυτήν και ο αρμόδιος έλεγχος" αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Τσατάνη.

"Το τελευταίο εξάμηνο έχουν κληθεί οι αστυνομικοί της ασφάλειας μου κατόπιν επείγοντος αιτήματος του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και έχουν λάβει οδηγίες από την προϊσταμένη αρχή για την επαύξηση των μέτρων ασφαλείας μου και την εντατικοποίηση της παρακολουθήσεως όλου του προγράμματος των κινήσεων μου δια λόγους που αφορούν εις την προστασίαν της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας όπως και πράττουν ανελλιπώς" προσθέτει.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

 

mesaralive.gr  14 October, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα