Γεμάτη από μετάλλια η...βαλίτσα του Μανόλη Στεφανουδάκη! (φωτο)

mesaralive.gr  28 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Γεμάτη από μετάλλια η...βαλίτσα του Μανόλη Στεφανουδάκη! (φωτο)

Ο μεγάλος Αθλητής του ακοντισμού, Μανώλης Στεφανουδάκης, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την κατάκτηση τριών μεταλλίων, 2 ασημένιων στο Sharjah 9th International Para Athletics Meeting κι ένους χάλκινου στο 11th Fazza International AthleticsChampionships – Dubai 2019, World Para Athletics Grand Prix.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, αγωνίστηκε  στον ακοντισμό και με βολή στα 28 μέτρα και 23 εκατοστά  κατέκτησε την τρίτη θέση και  το χάλκινο μετάλλιο στην μεικτή κατηγορία F53-54. Ενώ, την Δευτέρα, κατέλαβε την πέμπτη θέση στη σφαιροβολία με βολή 8,15 μ..

Σε δηλώσεις του ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο αναφέρει:

‘’Οι δύο πρώτες διοργανώσεις της χρονιάς έφτασαν στο τέλος τους με πολύ μεγάλες προσπάθειες και αρκετά καλές διακρίσεις. Δύο ασημένια μετάλλια κι ένα χάλκινο, με επιδόσεις αρκετά υψηλές για την συγκεκριμένη περίοδο. Η προετοιμασία συνεχίζετε πυρετωδώς καθώς ο επόμενος αγώνας είναι σε λίγες εβδομάδες, όπου στοχεύουμε σε  καλύτερες επιδόσεις. Ο στόχος μας γι’ αυτή τη χρονιά είναι ένα δεύτερο ταξίδι μέσα στο 2019  στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω:

-Την οικογένεια μου που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου,

-Την κορούλα μου, που δυστυχώς δεν είμαι κοντά της αλλά παρόλα αυτά δεν παραπονιέται και  σε κάθε  επιστροφή μου  με περιμένει η τεράστια και ζεστή αγκαλιά της.

-Τους προπονητές μου, τον  Σκαντζάκη Ιπποκράτη που είναι δίπλα μου σε όλα τα ταξίδια και φροντίζει για κάθε δυσκολία που θα παρουσιαστεί αλλά και για κάθε λεπτομέρεια που θα χρειαστεί ν’ αλλάξει στην προπόνηση αλλά και τον Ιάκωβο Ιωαννίδη,ο οποίος είναι ακούραστος, συνεπής και πάντα δίπλα μου στην προετοιμασία με τα βάρη.

-Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μου δίνουν δύναμη να κάνω την προετοιμασία μου. Χάρη σε αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους κάθε χρόνο η συλλογή μεταλλίων μας μεγαλώνει. Και λέω ‘’μας’’ γιατί είμαστε ομάδα και σε αυτή την ομάδα είναι και οι χορηγοί μου, οι οποίοι είναι:

*         ο  μεγάλος μου χορηγός ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

τα μέλη των εταιρειών:

 ΚΑΡΑΤΖΗΣΑ.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑΚΡΗΤΗΣ, MINOANLINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΠΕΤΡΟΓΚΑΖΑ.Ε.,JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

και τους δύο νέους μου υποστηρικτές ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ Α.Ε(Baking &Patisserie) και την Περιφέρεια Κρήτης

 

mesaralive.gr  28 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα