O Στεφανουδάκης στη «Γιορτή του αθλητή»

mesaralive.gr  04 December, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
O Στεφανουδάκης στη «Γιορτή του αθλητή»

Στο κατάμεστο νέο κλειστό γυμναστήριο του Ρεθύμνου στα Περιβόλια, πραγματοποιήθηκε η γιορτή αθλητή για το 2018.

Βραβεύθηκαν και τιμήθηκαν σύγχρονοι και παλαίμαχοι αθλητές του Ρεθύμνου, ενώ τιμώμενα πρόσωπα ήταν η πρωταθλήτρια του στίβου από τη Σητεία, Μαρία Μπελιμπασάκη και ο γίγαντας της Κρήτης, ο παραολυμπιονίκης από την Μεσαρά, Μανώλης Στεφανουδάκης. Την παράσταση έκλεψε η 14χρονη Μαριάννα Αυγουστάκη από το Ρέθυμνο, που διέτρεξε τον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας, στο αμαξίδιό της και με τη βοήθεια συναθλητών.

Ο κόσμος κατέκλυσε το νέο κλειστό γυμναστήριο στα Περιβόλια Ρεθύμνου στην γιορτή του αθλητή και στα άτυπα εγκαίνια με επίτιμους καλεσμένους τους διακεκριμένους αθλητές της Κρήτης, Μαρία Μπελιμπασάκη και Μανώλη Στεφανουδάκη. Την εκδήλωση τίμησε και συγκίνησε με την παρουσία της και η 14χρονη Μαριάννα Αυγουστάκη, που ευχαρίστησε τους αθλητές που την βοήθησαν να κατακτήσει τον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, σπρώχνοντας το αμαξίδιό της, με την ίδια περιστοιχισμένη από μέλη της οικογένειάς της, να εξηγεί ότι δεν έκανε κάτι το σπουδαίο και ότι δεν ανέμενε αυτή τη δημοσιότητα.

Το νέο κλειστό γυμναστήριο στα Περιβόλια Ρεθύμνου θα φιλοξενήσει πλήθος αθλητών και δραστηριοτήτων που δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν από τις υφιστάμενες υποδομές. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης ο Σπαρταθλητής Σπύρος Κοτζάμπασης και βετεράνοι αθλητές με καταγωγή από το Ρέθυμνο.

 

mesaralive.gr  04 December, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα