ΓΕΛ Τυμπακίου: Συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και βάζει πλώρη για Ιατρική η Μυρωνία!

mesaralive.gr  12 July, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
ΓΕΛ Τυμπακίου: Συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και βάζει πλώρη για Ιατρική η Μυρωνία!

Είδε την προσπάθεια της να δικαιώνεται και τώρα ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση

Μετα απο προσπάθεια ετών και με δεδομένα τα εμπόδια που έφερε η κρίση της πανδημίας στη σχολική καθημερινότητα των νέων το τελευταίο διαστημα, οι υποψήφιοι του ΓΕΛ Τυμπακίου ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά  στις απαιτήσεις των εξετάσεων και πολλοί απ αυτούς σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες.

Σε προηγούμενο άρθρο μας με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων,αναφερθήκαμε στους μαθητές εκείνους που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες ανα ομάδα προσανατολισμού.

Πρωτη μεταξύ πρώτων,εκείνη που συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια, απο το σύνολο των φετινών υποψηφίων, είναι η Μυρωνία Καπετανάκη που μας έκανε την τιμή να μας μιλήσει στον απόηχο της φετινής της δοκιμασίας, έτοιμη πλέον για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

"Η ομάδα προσανατολισμού που είχα επιλέξει ήταν Ο.Π ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ και κατάφερα να συγκεντρώσω 18.277 μόρια, έχοντας ως πρώτη επιλογή την Ιατρική σχολή του Ηρακλείου .Ήταν μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά ,η όποια όμως έληξε με χαρά και ικανοποίηση για το αποτέλεσμα.

Συνοδοιπόροι στην προσπάθεια μου ήταν το σταθερό πρόγραμμα ,η θέληση και η επίμονη για την επίτευξη του στόχου,καθ΄ όλη την διάρκεια της φοίτησης μου στο λύκειο .  

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω αρχικά την οικογένεια μου,η όποια με στήριξε, με κάθε τρόπο, σε αυτόν τον πολύμηνο αγώνα και τους καθηγητές από το γενικό λύκειο Τυμπακίου για τη στήριξη τους σε όλα τα επιπέδα.Επίσης,θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φροντιστές :  Σημαιάκη Συμεών (Φυσικο ) ,Χατζάκη Σωκράτη (Χημικό) ,Τρουλλινάκη Κωστούλα (Βιολόγο) και Κορνάρου Ιωάννα (Φιλόλογο), οι όποιοι με τις γνώσεις και την  σωστή καθοδήγηση τους συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Μαρία Π. για τις πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις που μου μετέδωσε."

Ως Μesaralive, ευχαριστούμε τη Μυρωνία και της ευχόμαστε να έχει μια όμορφη φοιτητική ζωή γεμάτη γνώση, επιτυχίες και πολλές νέες εμπειρίες.

 

mesaralive.gr  12 July, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα