Φωτία ξέσπασε στο δέλτα του Κόκκινου Πύργου-Υπο έλεγχο η κατάσταση

Αναστάτωση προκλήθηκε απο φωτία που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στο ύψος του δέλτα στον Κόκκινο Πύργο
Η φωτιά με τη βοήθεια των ισχυρων ανέμων που πνέουν απο το πρωί στην περιοχή δεν άργησε να επεκταθεί καιγοντας χαμηλή βλαστηση, προκάλεσε ζημιές και στα γύρω θερμοκήπια,χωρίς ομως, ευτυχώς, να έχει κινδυνέψει κάποιο σπίτι.
Απο την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής,ενώ στο σημείο βρέθηκαν ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης καθώς και οι Τυμπακιανοί αντιδήμαρχοι , Γιάννης Φαοσμυτάκης και Αντώνης Κωνσταντουλάκης.
Η φωτία,αυτή τη στιγμή,συμφωνα με πληροφορίες έχει τεθεί υπο έλεγχο απο τις δυναμεις τις πυροσβεστικής,με την φιλότιμη συνδρομή και πολιτών.
Δείτε επίσης
- Κόκκινος Πύργος: «Δεν έχω σχέση με την χασισοφυτεία» επιμένει ο 51χρονος ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου
- Πυρόσβεση Αρχαιολογικού Χώρου Φαιστού: Υπογράφηκε η ένταξη έργου από τον Περιφερειάρχη Κρήτης
- Mια πρωτότυπη επιστημονική μελέτη για τη Μεσαρά
- Gortys Forum 2025: Από τον Κώδικα της Γόρτυνας στo σήμερα για επιστήμονες, θεσμούς, πολίτες, φορείς
- Ντισπυράκης: Κλείνει την Παρασκευή το Φράγμα Φανερωμένης