Festos Run: Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τους διοργανωτές

  06 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Festos Run: Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τους διοργανωτές

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο 5ος Δρόμος Φαιστού. Με πάνω από 300 συμμετοχές και στις 3ης κατηγορίες κατατάσσεται μέσα στους αξιόλογους αγώνες που διοργανώνονται στην Κρήτη.

Σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της επιτυχημένης διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

Η οργανωτική επιτροπή θα ήθελε να εκφράσει τις βαθιές ευχαριστίες σε όλους οσουν συμμετείχαν και όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει ένας άρτιος και ασφαλής αγώνας. Συγκεκριμένα ευχαριστεί το Δήμο Φαιστού και τον αντιδήμαρχο Γιάννη Ξηρουδάκη, το Σύλλογο ΑΜΕΑ "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ "τα μέλη του και τον πρόεδρο Μανώλη Στεφανουδάκη ,την τοπική κοινότητα Καμηλαρίου και τον πρόεδρο Μιχάλη Νικητάκη, τους επαγγελματίες Καλαμακίου για την οικονομική ενίσχυση, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμηλαρίου για την συνδρομή, τους χορηγούς επικοινωνίας ραδιοφωνικούς και ηλεκτρονικά μέσα , τον γραφίστα Αλέξανδρο Βολακακη πολύτιμο συνεργάτη, τον Μανώλη Διακουμάκη και τον συνεργάτη του για την αφιλοκερδή κάλυψη του αγώνα, την φυσικοθεραπεύτρια Αναστασία Γιαννακάκη για την δωρεάν αποκατάσταση των αθλητών!

Τους προέδρους και εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων :Καμηλαρίου Σπυριδάκη Γιάννη ,Τυμπακίου Δημήτρη Χαλκιαδάκη ,Αφραθιά Μανώλη Κοκαράκη, Σίβα Μανώλη Σταυρουλάκη ,τον Σύλλογο Επαγγελματιών Καλαμακίου τον πρόεδρο του Ζαχαρία Μισιρλάκη και τον πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πόμπιας Γιώργο Φουστανάκη που τίμησαν την εκδήλωση μας με την παρουσία τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές Σαμαρειτες του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κλιμάκιο Μοιρών για την καθοριστική συνδρομή τους όπως και το αστυνομικό τμήμα Μοιρών .

Ένα τεράαστιο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά με τα πράσινα μπλουζάκια, τους εθελοντές μας και στήριγμα του Συλλόγου , πρωτεργάτες σε όλες μας τις δράσεις, όπως τα κορίτσια στις γραμματείες για την πολύωρη εργασία τους!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας... Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος..

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

 

  06 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ