Έρχεται η “1η γιορτή Κρητικού Ποδοσφαίρου” από την ΕΠΣΗ

neakriti.gr  22 November, 2018 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Έρχεται η “1η γιορτή Κρητικού Ποδοσφαίρου” από την ΕΠΣΗ

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία που αντανακλά σε ολόκληρο το νησί προχωρά η ΕΠΣΗ, καθώς αποφάσισε την διοργάνωση της 1ης Γιορτής Κρητικού Ποδοσφαίρου!

Πρόκειται για μια μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει τον Δεκέμβριο στο Ηράκλειο για να βραβευτούν οι κορυφαίοι της χρονιάς και από τις τέσσερις Ενώσεις του νησιού και γι' αυτό ήδη ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου βρίσκεται σε επαφή με τους προέδρους των Ενώσεων Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου. Μάλιστα, στόχος είναι αυτή η γιορτή να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να διοργανώνεται και από άλλη ΕΠΣ της Κρήτης. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΗ για την "1η Γιορτή Κρητικού Ποδοσφαίρου" αναφέρει τα εξής:

"Με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ανακοινώνει την διοργάνωση της "1ης Γιορτής Κρητικού Ποδοσφαίρου 2018".

Πρόκειται για μια μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο τον Δεκέμβριο, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, με σκοπό να βραβευτούν τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο κρητικό ποδόσφαιρο μέσα στο 2018.

Ήδη ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου έχει έρθει σε επικοινωνία με τους προέδρους των Ενώσεων Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων, καθώς στόχος είναι να γίνει μια παγκρήτια γιορτή, που θα αναδείξει την ενότητα του κρητικού ποδοσφαίρου, το πνεύμα σύμπνοιας, τον πολιτισμό και το "ευ αγωνίζεσθαι".

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να συγκροτηθούν επιτροπές σε κάθε Ένωση που θα επιλέξουν τους κορυφαίους της χρονιάς. Η ΕΠΣ Ηρακλείου που θα έχει και την οργανωτική ευθύνη της "1ης Γιορτής Κρητικού Ποδοσφαίρου" τρέχει τις λεπτομέρειες γι' αυτή την μεγάλη εκδήλωση". 

 

neakriti.gr  22 November, 2018 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ