Επεισόδιο με κτηνοτρόφους: Ξυλοκόπησαν δημοτικό υπάλληλο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο!
Αιτία η απομάκρυνση ζώων ,που σύμφωνα με καταγγελίες, ενοχλούσαν.
Ένα απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε ,λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ανάμεσα σε δημοτικούς υπαλλήλους και κτηνοτρόφους στο Σίσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργείο του δήμου Αγίου Νικολάου μετέβη στο Σίσι με σκοπό να απομακρύνει ανεπιτήρητα ζώα από την περιοχή ύστερα από καταγγελίες πως ενοχλούν.
Στο σημείο έφτασαν δύο υπάλληλοι του δήμου συνοδεία αστυνομικών ωστόσο μπροστά τους βρήκαν μερικούς κτηνοτρόφους που εμπόδισαν το έργο τους και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο.
Πληροφορίες του cretalive αναφέρουν πως οι κτηνοτρόφοι επιτέθηκαν στον έναν υπάλληλο του δήμου και τον ξυλοκόπησαν με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο Νεάπολης.
Ο 50χρονος υπάλληλος ,ο οποίος και οδηγούσε το δημοτικό όχημα ,αντιμετωπίζει και πρόβλημα στην καρδιά ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως η ζωή του δεν είναι σε κίνδυνο.
cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Υγρός τάφος παραμένει η Μεσόγειος: Πάνω από 1.300 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους το 2025
- Οι ΗΠΑ ακύρωσαν τη συνάντηση στη Βουδαπέστη λόγω των απαιτήσεων της Μόσχας – Το παρασκήνιο
- Τουλάχιστον 50 νεκροί στη διάρκεια της νύκτας από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα
- Στον πάγο η ένταξη νέων κρατών από τα Βαλκάνια στην ΕΕ – Οι φόβοι, η έλλειψη σύμπνοιας και τα βέτο
- Σοκολάτα: Ποια συστατικά την αντικαθιστούν και οι εναλλακτικές-έκπληξη
Σχετικά άρθρα
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 24χρονη μετά από ξυλοδαρμό σε παραλία
- Χαμός στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Ξυλοκόπησε την σύζυγό του στην ουρά για επιβίβαση
- Πρόβατα: Πρόγραμμα επιτήρησης του καταρροϊκού πυρετού – Τι προβλέπει
- ΥπΑΑΤ: Έρχονται νέα μέτρα για τους κτηνοτρόφους
- Ζωοτροφές: Πότε θα καταβληθούν οι ενισχύσεις στους κτηνοτρόφους





