«Έκρυβε» μισό μέτρο δενδρύλλια κάνναβης στο Ρέθυμνο

Ένας 62χρονος ημεδαπός συνελήφθη στο Ρέθυμνο το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου.
Σε υπαίθριο περιφραγμένο χώρο ιδιοκτησίας του 43χρονου, έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 118 γραμμάρια κάνναβης και 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 50 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε επιμελώς.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη, χθες (14.03.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, 62χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε υπαίθριο περιφραγμένο χώρο ιδιοκτησίας του 43χρονου.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 118 γραμμάρια κάνναβης και τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 50 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε επιμελώς.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Δείτε επίσης
- A1 EΠΣΗ: Εκτός έδρας τεσσάρα για τον ΑΟΤ-Τα αποτελέσματα
- Επιτροπή Διοίκησης-Λειτουργίας&Συντήρησης Φράγματος Φανερωμένης:Απολογισμός αρδευτικής περιόδου 2025
- Τυμπάκι:Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Χριστοδουλάκη–ανθρώπου της εκπαίδευσης και της προσφοράς
- Δημογραφικός «κατήφορος» και στην Κρήτη- αύξηση γεννήσεων μόνο στο Ρέθυμνο
- “Υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης και της οδικής διασύνδεσης με το νέο Αεροδρομιο Καστελλίου”