Εργαστήριο με χασίς είχαν δημιουργήσει στο σπίτι τους δύο άνδρες

Ένα εργαστήριο… χασίς είχαν δημιουργήσει στο σπίτι τους δύο άνδρες στο Ηράκλειο που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τις αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ήρθαν στο «φως» σήμερα το πρωί όταν άνδρες της αστυνομίας – αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία που είχαν – προχώρησαν σε έρευνα στα σπίτια των δύο ανδρών.
Μάλιστα, στο ένα σπίτι οι δράστες είχαν στήσει ένα ολόκληρο εργαστήριο αποξήρανσης των δενδρυλλίων κάνναβης.
Οι αρχές κατά την έρευνα βρήκαν και κατάσχεσαν: 223,59 γραμμάρια χασίς, τρία δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, τρεις τρίφτες, ένα κινητό τηλέφωνο αλλά και τον εξοπλισμό του «εργαστηρίου» αποξήρανσης όπως συσκευασίες λιπάσματος, ανεμιστήρες, ροοστάτης- ρυθμιστής ταχύτητας θερμόμετρο- υγρασιόμετρο, ιδιόχειρες σημειώσεις.
Παράλληλα, οι αρχές κατάσχεσαν και το αυτοκίνητο του ενός δράστη ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από το B΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου
Δείτε επίσης
- Τραγωδία στον Γεροπόταμο: αγωγή κατά του Δήμου Φαιστού, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δημοσίου
- Νύβριτος: οριοθετήθηκε η φωτιά που καίει από χτες
- TOEB A’ Zώνη Μεσαρας: Ο απολογισμός της φετινής αρδευτικής περιόδου
- Δήμος Γόρτυνας: Ψήφισμα για την διάσωση του μνημείου στον λόφο Παπούρα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας
- Αντίστροφη μέτρηση για τον 9ο Αγώνα “Festos Run”- ως τις 22/9 οι εγγραφές