Έκκληση για βοήθεια προς τα αδέσποτα από τους Εθελοντές Φιλόζωους Τυμπακίου

mesaralive.gr  12 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έκκληση για βοήθεια προς τα αδέσποτα από τους Εθελοντές Φιλόζωους Τυμπακίου

Μεγάλη ανάγκη για τροφές και κονσέρβες για όσα αδέσποτα γλίτωσαν από τις φόλες, υπάρχει σύμφωνα με τους φιλόζωους Τυμπακίου.

Οι Εθελοντές Φιλόζωοι Τυμπακίου κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με την σελίδα τους στο Facebook.

Ακόμα και μια μικρή βοήθεια όπως λένει είναι μεγάλη και σημειώνουν «Καθημερινά πλέον παρατάνε κουταβάκια στους δρόμους, κάποια από αυτά τα βρίσκουμε πατημένα, κάποια εξαφανίζονται και κάποια είναι πιο τυχερά και τα βρίσκουμε.

Καταφύγιο ΔΕΝ έχουμε όμως κάνουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. Αν θέλει κάποιος να μας βοηθήσει πέρα από προσωρινές φιλοξενίες , υιοθεσίες μπορείτε να μας βοηθήσετε και με ξηρά τροφή puppies.

Οι ανάγκες σίτισης τους είναι πολλές και οι εθελοντές μας μετρημένοι στα δάχτυλα! Όποιος μπορεί να βοηθήσει με ξηρά τροφή για κουτάβια, πάστα για σκουλήκια, παλιά σπιτάκια, παλιές κουβέρτες και μπολάκια φαγητού να επικοινωνήσει μαζί μας.

Ευχαριστούμε πολυ!». Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι μπορεί κανείς να απευθυνθεί και στα καταστήματα petshop σε Τυμπάκι και Μοίρες για να βοηθήσει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τους Εθελοντές.

 

mesaralive.gr  12 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα