Δίπλα στους δημότες του ο δήμος Αρχανών-Αστερουσίων - 45 κιβώτια με λαχανικά σε άπορους

  17 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δίπλα στους δημότες του ο δήμος Αρχανών-Αστερουσίων - 45 κιβώτια με λαχανικά σε άπορους

Ο δήμος Αρχανών Αστερουσίων από τις πρώτες στιγμές της υγειονομικής κρίσης,  ενδυνάμωσε με προσωπικό την Κοινωνική Υπηρεσία του και θέτοντας σε λειτουργία το πρόγραμμα "Μένουμε στο σπίτι - είμαστε κοντά σου", βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, αλλά και όσων δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από συγγενικά τους πρόσωπα καλύπτοντας καθημερινές τους ανάγκες.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, παρέχεται σίτιση καθημερινά και στις τρεις ενότητες του δήμου σε άπορους δημότες, που η κοινωνική υπηρεσία με εισήγησή της έχει υποδείξει.

Ο Δήμαρχος Μανόλης Κοκοσάλης εκ μέρους του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων ευχαριστεί θερμά τον Αγροτοβιομηχανικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου και τον πρόεδρο του κ. Βαγγέλη Τσιμπραγάκη για την προσφορά 45 κιβωτίων κηπευτικών - λαχανικών ώστε να προσφερθούν σε δημότες μας που έχουν ανάγκη αυτές τις Άγιες μέρες.

Η σημαντική αυτή κοινωνική προσφορά και βοήθεια του Αγροτοβιομηχανικού συνεταιρισμού Τυμπακίου αποτελεί πραγματικά ένδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ειδικά σε αυτή την συγκυρία! 

 

  17 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ