Δημοπρασία για το αναψυκτήριο της Γέργερης
Πλειοδοτική δημοπρασία προκηρύσσει ο Δήμος Γόρτυνας για την εκμίσθωση του ακινήτου «Αναψυκτήριο – Άλσος - Πάρκο» που βρίσκεται στην περιοχή των παλαιών κατασκηνώσεων της Γέργερης, στη Δημοτική Ενότητα Ρούβα του Δήμου Γόρτυνας.
Πρόκειται για ακίνητο το οποίο αποτελείται από ισόγειο κτίριο εμβαδού 100,08 τ.μ. και ημιυπαίθριους χώρους εμβαδού 33,60 τ.μ. με διαμορφωμένο χώρο γύρω από το αναψυκτήριο καθώς και πλακοστρωμένη αυλή.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 8 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 στο δημοτικό κατάστημα των Αγίων Δέκα και κατώτατο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσό των 183,33 ευρώ για κάθε μήνα του πρώτου μισθωτικού έτους. Η διάρκεια του μισθώματος ορίζεται σε τρία χρόνια από την ημέρα υπογραφής του σχετικού συμφωνητικού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τους αναλυτικούς όρους της δημοπρασίας και τα δικαιολογητικά συμμετοχής, στο Διαύγεια και στο Δημαρχείο των Αγίων Δέκα στο γραφείο της οικονομικής υπηρεσίας.
Δείτε επίσης
- «Καρτ ποστάλ» από τον Νότο: Το αδιαχώρητο και σήμερα στην Καταλυκή
- Τυμπάκι: Αποσωληνώθηκε η μικρή Μαριάννα που παρασύρθηκε έξω από το ΠΑΓΝΗ
- 116 αφίξεις μεταναστών σήμερα το πρωί σε Γαύδο και Αγία Γαλήνη
- Π.Σ Τυμπακίου: Πρεμιέρα σήμερα για το τουρνουά Beach Volley στην Καταλυκή
- ΔΕΥΑ Φαιστού: σε λειτουργία νέα ψηφιακή εφαρμογή ενημέρωσης για την κατανάλωση του υδρομέτρου σας
Σχετικά άρθρα
- Γόρτυνα: Σιγουριά για τη δικαίωση-Η θέση του Νίκου Πελεκανάκη
- Δεκαπεντάυγουστος στη Γόρτυνα με θέα την Πανσέληνο
- Απόφαση “βόμβα” του ΣτΕ - Κήρυξαν έκπτωτο το Δήμαρχο Γόρτυνας
- Αναδείχθηκε ανάδοχος για τις τσιμεντοστρώσεις στη Δημοτική Ενότητα Γόρτυνας
- «Σύστημα βυθιζόμενων κάδων ανακύκλωσης» προϋπολογισμού 322.400 ευρώ