Χρυσό σε διεθνή διαγωνισμό, το ελαιόλαδο της εταιρείας Αφοί Κυδωνάκη από το Τυμπάκι.

mesaralive  18 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Χρυσό σε διεθνή διαγωνισμό, το ελαιόλαδο της εταιρείας Αφοί Κυδωνάκη από το Τυμπάκι.

Στην κορυφή με το χρυσό βραβείο να το συνοδεύει, βρίσκεται το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Oleum Crete της εταιρείας Αφοί Κυδωνακη από το Τυμπάκι.

Η μεσαρίτικη εταιρεία με το Oleum Crete συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου (New York International Olive Oil Competition ) και κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 734 ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο που διαγωνιστήκαν σε 24 διαφορετικές κατηγορίες, κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο!
Να σημειωθεί ότι το ελαιόλαδο αυτό παράγεται και τυποποιείται στην Μεσσαρά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Τυμπάκι και είναι ένα προϊόν Π.Ο.Π. Μεσσαρά (Προστατευομενη Ονομασία Προέλευσης).
Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της παραγωγής ελαιολάδου, έχοντας ξεκινήσει από το 1983, από τους αδερφούς Κυδωνάκη και λειτουργώντας πλέον σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 8000 τ.μ. πιστοποιημένες με iso 22000 HACCP, τελευταίας γενιάς μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένο εμφιαλωτήριο, η εταιρεία Αφοί Κυδωνάκη κατάφερε να κερδίσει αυτή τη σπουδαία διάκριση.
Μια διάκριση που αποδεικνύει ότι το Κρητικό ελαιόλαδο είναι από τα καλυτέρα στον κόσμο και με τέτοιες διακρίσεις θα καταφέρει να κερδίσει την υπεραξία που του αξίζει στις παγκόσμιες αγορές.
Μια βράβευση ιδιαίτερα σημαντική για τις δύσκολες εποχές που διανύει η χωρά μας και αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά και εξωστρέφεια οι Κρητικές επιχειρήσεις μπορούν να πετύχουν τα μέγιστα σε όλο το κόσμο με τα μοναδικά Κρητικά προϊόντα μας.
 

 

mesaralive  18 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ