5 χρυσά και 3 ασημένια σε Διεθνή Διαγωνισμό Βιολογικών Κρασιών για το Κτήμα Ζαχαριουδάκη

mesaralive.gr  01 July, 2015 ΑΡΘΡΑ
5 χρυσά και 3 ασημένια σε Διεθνή Διαγωνισμό Βιολογικών Κρασιών για το Κτήμα Ζαχαριουδάκη

Κορυφαία επιτυχία αποτελεί φέτος η συμμετοχή του Κτήματος στον Διεθνή Διαγωνισμό Βιολογικών Κρασιών «BIOWEINPREIS» που πραγματοποιήθηκε στις 13 & 14 Ιουνίου στο Μόναχο της Γερμανίας, αφού το «ΒΙΔΙΑΝΟ Κτήμα Ζαχαριουδάκη» απέσπασε το ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΥΣΟ με βαθμολογία 96/100 και αποτελεί το μοναδικό Ελληνικό Μεγάλο Χρυσό του Διαγωνισμού, όπου παίρνουν μέρος βιολογικά κρασιά απ’ όλον τον κόσμο.

Το εκπληκτικό είναι η μεγάλη διάκριση που και φέτος απέσπασαν όλα τα κρασιά του Κτήματος. Εκτός από το Βιδιανό, τέσσερα ακόμη κρασιά κέρδισαν το ΧΡΥΣΟ, με την Ερυθρή Ορθή Πέτρα (Syrah – Κοτσιφάλι Reserve), την Ερυθρή Ορθή Πέτρα (Cabernet – Κοτσιφάλι), τον Ερυθρό Κώδικα και τον Λευκό Κώδικα.

Ακόμη, τρία Ασημένια κέρδισαν η Λευκή Ορθή Πέτρα, το ΡΟΖΕ Κτήμα Ζαχαριουδάκη και το Ερυθρό Γλυκό Epilogue.

Τα κρασιά του Κτήματος που έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από σπουδαίους γευσιγνώστες του κόσμου, στον διεθνή διαγωνισμό συγκρίνονται με μεγάλα κρασιά από διάφορες χώρες και πλασάρονται με πολύ υψηλές βαθμολογίες στην κορυφή.

Για το Κτήμα Ζαχαριουδάκη και τους ανθρώπους του, το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της διεθνούς αξιολόγησης αποτελεί για άλλη μια χρονιά δικαίωση για την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα στάδια παραγωγής.

 

mesaralive.gr  01 July, 2015 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα