Βαριά ήττα η ΑΕ Καμηλαρίου με 2-6 από τους Νέους Αλμυρού στους Βώρους

notosportnews.gr  18 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Βαριά ήττα η ΑΕ Καμηλαρίου με 2-6 από τους Νέους Αλμυρού στους Βώρους

Αν και η ΑΕ Καμηλαρίου προηγήθηκε με 1-0, τελικά γνώρισε βαριά ήττα στο γήπεδο των Βώρων με το ευρύ σκορ 2-6 από τους Νέους Αλμυρού για την 14η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να είναι εκείνοι που σημείωσαν πρώτοι γκολ, όταν στο 10΄ ο ο Κρασαγάκης πάσαρε στον Κλόντ που μπήκε από δεξιά και με ωραίο πλασέ, σημείωσε το 1-0.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 18΄, όταν μετά από πάσα του Αρχοντάκη ο Ζερβός με πλασέ ισοφάρισε το σκορ σε 1-1, για να λίγα  λεπτά αργότερα ο ίδιος παίχτης να χάσει καλή ευκαιρία με το πλασέ που επιχείρησε να αποκρούεται από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.
Στην επανάληψη, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο και να εκμεταλλεύονται σοβαρά λάθη των γηπεδούχων, φτάνοντας έτσι σχετικά εύκολα στην τελική επικράτηση.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο Τσιμπούκας έγινε κάτοχος της μπάλας, είδε τον Χίκα μακριά από την εστία του και με ψηλοκρεμαστό σουτ, πέτυχε το 1-2, για να έρθει στο 51΄ ο Ζερβός να σημειώσει το 1-3 και στο 65΄ ο Παρασύρης το 1-4.
Οι γηπεδούχοι παρά την παραπάνω εξέλιξη προσπάθησαν και στο 70΄ κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, με τον Σούρλα να σημειώνει το 2-4, για να έρθει στο 85΄ και στο 90΄ ο Χασουράκης, να διαμορφώσει το τελικό 2-6.

ΑΕ Καμηλαρίου: Χίκα, Αουρέλ, (70 Φανουράκης), Πατεράκης, Τσαφαντάκης, Μαλαξιανάκης, Αζίζ, Στεφανάκης(30΄ Θεοχαράκης), Κλοντ, Δαριβιαννάκης(50 Σούρλας), Κουρτάκης, Κρασαγάκης

Νέοι Αλμυρού:  Κοιλάδης, Καραγιαννάκης Μ., καεαγιαννςκη Ν., Δραμουντάνης, Τσιμπούκας, Αρχοντάκης, Χασουράκης Ρ.(42 Χατζάκης), Παρασύρης, Παπαδάκης, Ζερβός (64΄ Χασουράκης Κ.) Αγαπάκης.

 

notosportnews.gr  18 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα