Aύριο η κηδεία του πρώην Δημάρχου Μοιρών Γιάννης Ρομπογιαννάκης

mesaralive.gr  26 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Aύριο η κηδεία του πρώην Δημάρχου Μοιρών Γιάννης Ρομπογιαννάκης

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Μεσαρας, αλλά και σε αυτή του Ηρακλείου ο χαμός του Γιάννη Ρομπογιαννάκη.

Ο εκλιπών ήταν μια σημαντική προσωπικότητα για την τοπική Αυτοδιοίκηση, εχοντας υπηρετήσει από θέσεις αιχμής την Πολιτική και την Υγεία. 

Ο Γιάννης Ρομπογιαννάκης, πέρα από τη θέση του στο Δήμο Μοιρών, ήταν και τέως Διευθυντής της Αγροτικής Τράπεζας, σε θέση κομβικής σημασίας. 

Ο Γιάννης Ρομπογιαννάκης, «έφυγε» σε ηλικία 78 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει αυριο στις 3 μμ, στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στις Μοίρες.

Ψήφισμα 

Η Ένωση Δημάρχων Κρήτης( ΕΝ.ΔΗ.Κ.) πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του αγαπητού συναδέλφου  και φίλου Γιάννη Ρομπογιαννάκη, πρώην Δημάρχου Μοιρών  και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.
Ο Γιάννης Ρομπογιαννάκης με μακρά διαδρομή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον πρώτο και δεύτερο βαθμό, θήτευσε Δήμαρχος Μοιρών  και υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηρακλείου και Αντινομάρχης.
Η διαδρομή και η δράση του σημάδεψαν την πολιτική, κοινωνική και αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μας. Ξεχώριζε για πολλά, χαρακτηριστική όμως ήταν η απλότητα, η εργατικότητα, η διορατικότητα και η σαφήνεια του λόγου του.
Άνθρωπος διεκδικητικός και ενεργός, παθιαζόταν  με την άμεση και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων και των υποθέσεων της τοπικής κοινωνίας που υπηρέτησε για πολλά χρόνια.
Ένας γνήσιος δημοκράτης, με προσήλωση  σε υψηλά ιδανικά, αρχές και αξίες.Αγαπητός στους συναδέλφους του για την απλότητα και ευγένεια του χαρακτήρα του.
Το έργο που δημιούργησε στο  Δήμο  Μοιρών έδωσε πνοή και προοπτική για τη μελλοντική ανάπτυξη της περιοχής.
Αγαπητέ συνάδελφε θα μας λείψουν η αρχοντιά σου , η μεγαλοψυχία σου και η σεμνότητά σου.
Καλό σου ταξίδι.
Αιωνία η μνήμη σου.

 

mesaralive.gr  26 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα