Στο πένθος το Καστέλι - Σημερα το τελευταίο αντίο στον πιλότο Μανώλη Γαρεφαλάκη...

  20 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στο πένθος το Καστέλι - Σημερα το τελευταίο αντίο στον πιλότο Μανώλη Γαρεφαλάκη...

Σημερα, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Καστέλι, η οικογένεια του, οι φίλοι, οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του θα αποχαιρετήσουν το Μανώλη Γαρεφαλάκη. Το παλικάρι που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που έγινε στα Χανιά, την Πεμπτη το βράδυ.

Ο Μανώλης Γαρεφαλακης θα κηδευτεί σημερα στις 4μμ. Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστο χθες οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποιος είναι οδηγός της δεύτερης μοτοσικλέτας, με στόχο να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και ευθύνεται για το θάνατο του 33χρονου πιλότου. O συγκεκριμένος άνδρας αφέθηκε αργά το βράδυ ελεύθερος...

Υπενθυμίζεται ότι για το τραγικό συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση και το  Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Σε αυτό αναφέρει:

«Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:30, ο Σμηναγός (Ι) Ε. Γ., 33 ετών, που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Από την ώρα του τροχαίου και έπειτα, έχει ξεκινήσει και η διερεύνηση των συνθηκων κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, στη λεωφόρο Σούδας που στοίχισε τη ζωή στον 33χρονο πιλότο...

Ποιος ήταν ο αδικοχαμένος πιλότος

Όπως  αναφέρει η επισημη σελίδα της πολεμικής Αεροπορίας o yποσμηναγός (Ι) Εμμανουήλ Γαρεφαλακης ηταν Αφηγητής της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ». 
Εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 2006. Το 2012, τοποθετήθηκε στην 116ΠΜ/336 Μοίρα σε αεροσκάφη Α-7Ε Corsair ΙΙ, ενώ το 2014 τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΣΜΕΤ σε αεροσκάφη F-16 Block52+. Από το 2015 υπηρετoύσε στην 343 Μοίρα. Έχει περισσότερες από 700 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 500 είναι σε αεροσκάφη F-16.

Τα συγκλονιστικά μηνύματα

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή στα social media, φίλοι, αλλά και άγνωστοι, έχουν γράψει τα δικά τους συλλυπητήρια μηνύματα. Το συγκλονιστικότερο όλων παρουσιάστηκε μέσα από το newshub.gr γράφτηκε από τον κ. Στάθη Μάρκου, ενώ και ο κ. Γιάννης Λιονάκης έγραψε με τον δικό τρόπο ενα μήνυμα στη μνήμη του 33χρονου.

 

  20 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα