Απολογούνται οι αστυνομικοί για την καταδίωξη στην παραλιακή

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος  03 July, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Απολογούνται οι αστυνομικοί για την καταδίωξη στην παραλιακή

Με τις απολογίες των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι δικάζονται από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για το σοβαρό τραυματισμό δυο νεαρών Κρητικών -ηλικίας τότε 19 και 15,5 ετών-, κατά τη διάρκεια καταδίωξης, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, τον Ιανουάριο του 2013, συνεχίζεται σήμερα η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να έσπρωξαν το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί , τους οποίους καταδίωξαν με την υπηρεσιακή τους μοτοσικλέτα, επειδή δεν σταμάτησαν σε σήμα που τους έγινε. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το δίκυκλο των νεαρών, βγήκε από την πορεία του με αποτέλεσμα αμφότεροι οι αναβάτες του να τραυματιστούν βαρύτατα.

Πρόκειται για την τέταρτη συνεδρίαση του Δικαστηρίου, το οποίο ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες. Την περασμένη Παρασκευή, η δίκη συνεχίστηκε με την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας κι εν συνεχεία η Έδρα διέκοψε τη συνεδρίαση για σήμερα το πρωί.

Εκτός από τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων -οι οποίοι αρνούνται ότι είχαν την οποιαδήποτε επαφή με το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί, πριν αυτό εκτραπεί της πορείας του- αναμένεται να έχουμε ακόμη την πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας, ενώ δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να εκδοθεί και η απόφαση του Δικαστηρίου. 

 

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

neakriti.gr

 

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος  03 July, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα