Μεσαρα: Ξυπνούν μνήμες απο το φονικό τροχαίο

  14 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρα: Ξυπνούν μνήμες απο το φονικό τροχαίο

Μνήμες από το τραγικό δυστύχημα που είχε σημειωθεί πριν από περίπου 2,5 χρόνια στη Μεσαρά, και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο μια 37χρονη αστυνομικός και η μόλις 3 ετών κορούλα της, αναμένεται να “ξυπνήσουν” στις δικαστικές αίθουσες την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Τον Ιανουάριο του 2021, η ανθυπαστυνόμος Όλγα Φραγκιαδάκη και η τρίχρονη κόρη της είχαν χάσει ακαριαία τη ζωή τους, μερικά μέτρα πριν το σπίτι τους, όταν διερχόμενο φορτηγάκι, το οποίο κινείτο με ταχύτητα περίπου 140 χιλιομέτρων την ώρα, προσέκρουσε στο Ι.Χ., όπου επέβαιναν μητέρα και κόρη, με αποτέλεσμα να βρουν αμφότερες τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την ερχόμενη Δευτέρα θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο οδηγός του επίμαχου ΙΧΦ.

Πρόκειται για Αλβανό υπήκοο, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και για σωματική βλάβη από αμέλεια παρ’ υπόχρεο.

Η δεύτερη κατηγορία σχετίζεται με τον τραυματισμό που υπέστη ο Πακιστανός συνοδηγός του κατηγορουμένου.

Η δικάσιμος της υπόθεσης, που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης - και όχι μόνο - προσδιορίστηκε να διεξαχθεί την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι συνήγοροι της οικογένειας των θυμάτων είναι οι δικηγόροι Αλεξάνδρα Σπανάκη και Ελευθέριος Κάρτσωνας.

Το δυστύχημα είχε σημειωθεί το απόγευμα της 12ης Ιανουαρίου του 2021, λίγο πριν τις 5:30 το απόγευμα.

Εκείνη την ώρα, η αδικοχαμένη 37χρονη, η οποία υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων, επέστρεφε στο σπίτι της οικογένειας μαζί με την κορούλα της, η οποία καθόταν στο πίσω μέρος του οχήματος, από τη δεξιά πλευρά, σε ειδικό παιδικό καθισματάκι.

Ας σημειωθεί ότι η 37χρονη ήταν παντρεμένη με συνάδελφό της, ο οποίος υπηρετούσε εκείνη την περίοδο στην Κω.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει, εκτός από το τρίχρονο κοριτσάκι, ένα ακόμη παιδί μεγαλύτερο σε ηλικία.

 

  14 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα