Από το συνεργείο αυτοκινήτων στο Τυμπάκι ... στη λίστα της Google Play!

mesaralive.gr  07 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΚΟΣΜΟΣΠΡΟΣΩΠΑ
Από το συνεργείο αυτοκινήτων στο Τυμπάκι ... στη λίστα της Google Play!

Το "Βρέχει Λέξεις" του Φάνη Κουρτικάκη βρίσκεται στην 11η θέση των παιχνιδιών με λέξεις, στη σχετική λίστα του Google Play για όλη την Ελλάδα

Διαπρέπει και στην τεχνολογία η Κρήτη! Ο 35χρονος προγραμματιστής Φάνης Κουρτικάκης από το Τυμπάκι εμπνεύστηκε και δημιούργησε την εφαρμογή "Βρέχει Λέξεις" που είναι ένα παιχνίδι λέξεων το οποίο μπορεί να παίξει κανείς "κατεβάζοντάς" το σε κάποια από τις φορητές συσκευές του (smartphone ή tablet).

Το "Βρέχει Λέξεις" έχει σκαρφαλώσει ήδη στην 11η θέση των παιχνιδιών λέξεων, στη λίστα του Google Play για όλη την Ελλάδα και ... έπεται συνέχεια! Τα σχόλια των χρηστών της εφαρμογής είναι διθυραμβικά, ενώ και στη βαθμολογία, η εφαρμογή συγκεντρώνει το "απόλυτο" 5!

Ο 35χρονος προγραμματιστής, ωστόσο, μόλις τα τελευταία 2 χρόνια έχει καταφέρει να αφοσιωθεί στο αντικείμενό του, αφού μέχρι πρότινος περιπλανήθηκε ανάμεσα σε διάφορα εργασιακά αντικείμενα. Μάλιστα όπως αναφέρει ο ίδιος, "πέρασε" και από συνεργείο αυτοκινήτων όπου εργάστηκε ως μηχανικός, μέχρι να κατασταλάξει στο αντικείμενό του, δηλαδή την πληροφορική, από την οποία πια εξασφαλίζει τα "προς το ζην"!


ΠΗΓΗ: cretalive.gr
 

 

mesaralive.gr  07 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΚΟΣΜΟΣΠΡΟΣΩΠΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα