Απάντηση των Φορέων του Τυμπακίου προς τον Μάριο Διονέλλη

mesaralive.gr  13 September, 2016 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
Απάντηση των Φορέων του Τυμπακίου προς τον Μάριο Διονέλλη

Φώτο: Mesaralive.gr

Απάντηση προς τον δημοσιογράφο Μάριο Διονέλλη σχετικά με τη θέση που έχει πάρει στο θέμα του προσφυγικού στο Τυμπάκι, εξέδωσαν οι φορείς του Τυμπακίου

Αναλυτικά το κείμενο των Φορέων αναφέρει:

Προς την Εφημερίδα των συντακτών και τον αρθρογράφο της κ. Μάριο Διονέλλη

Τις τελευταίες μέρες η Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου Κρήτης και οι κάτοικοί της έχουν επανειλημμένα στοχοποιηθεί από τον κ. Μάριο Διονέλλη , είτε δια της αρθρογραφίας του είτε δια των αναρτήσεών του στην σελίδα του στο μέσο κοινωνικής δικύωσης fb. Toυς λόγους και τα κίνητρα του μόνο ο ίδιος τα γνωρίζει , την καταφανή όμως εμπάθειά του θα πρέπει να την δικαιολογήσει.
Επί της ουσίας δεν έχουμε ν΄απολογηθούμε σε κανέναν επειδή ανησυχούμε για το μέλλον του τόπου μας και των οικογενειών μας και επειδή δημόσια και δημοκρατικά συνερχόμαστε και συζητούμε , αναζητώντας λύσεις στα προβλήματά μας . ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. Το αν τα δημοσιεύματα του αρθρογράφου σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι, το γνωρίζουν καλά οι συντοπίτες μας , η γνώμη των οποίων και είναι σημαντική για μας.
        Αν ο αρθρογράφος σας επιθυμεί να παράσχει ουσιαστικές υπηρεσίες , ας κάνει τον κόπο να μεταβεί στην περιοχή (απέχει μόνο 60 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο όπου ζει) , να τον φιλοξενήσουμε όσες μέρες κρίνει απαραίτητο και να ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ αντί να «μετρά καρέκλες» από φωτογραφίες ή δια των απεσταλμένων «κατασκόπων» του .
         Ας σταματήσει μέσω των κειμένων του ( άρθρων ή καταχωρήσεων στην σελίδα του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης fb) τις ΑΠΕΙΛΕΣ προς τους κατοίκους της περιοχής μας για τις συνέπειες που θα υποστούν από την εφαρμογή της νομιμότητας και αντί για υποδείξεις προς αυτούς , ας προτρέψει την Πολιτεία και τις Αρχές να εφαρμόσουν τα νόμιμα. Ας σταματήσει επίσης να υποδεικνύει την ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ και τον ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟ ως τον τρόπο με τον οποίο οι συντοπίτες μας θα επιλύσουν τα προβλήματά τους .
           Την επόμενη φορά που οι κάτοικοι της περιοχής μας επιλέξουν να συζητήσουν δημόσια και ανοιχτά τα όσα τους απασχολούν , θα φροντίσουμε να έχουμε εξασφαλίσει προηγουμένως την ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του κ. Μάριου Διονέλλη , για να αποφύγουμε την απαρέσκειά του και κατ΄επέκταση τον διασυρμό μιας ολόκληρης περιοχής .
            Τέλος ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι, την στάση των οποίων επικαλείται ο κ. Διονέλλης, θα κριθούν για τα έργα και τις ημέρες τους από τους δημότες ψηφοφόρους τους.

 Υ.Γ. Η αμεροληψία και η αντικειμενικότητα του αρθρογράφου σας ας υποστεί την βάσανο των αναγνωστών σας και πάντως όχι την δική μας

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

 

mesaralive.gr  13 September, 2016 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα