Ανοίγει μαζί με τα...σχολεία ο δρόμος της Μεσαράς

cretalive.gr  26 August, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ανοίγει μαζί με τα...σχολεία ο δρόμος της Μεσαράς

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πολύπαθο δρόμο της Μεσαράς έχει αρχίσει και μπορεί τα χρονοδιαγράμματα και οι σχετικές δεσμεύσεις να έπεσαν έξω καθώς ο Αύγουστος φεύγει αλλά ο δρόμος εξακολουθεί να είναι κλειστός, ωστόσο σε περίπου δυο βδομάδες πιθανότατα θα έχει παραδοθεί.

Και λέμε πιθανότατα διότι μπορεί το κομμάτι των τεχνικών παρεμβάσεων να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί , όπως διαβεβαιώνει στο Cretalive ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του  ΟΑΚ Γιώργος Αγαπάκης, ωστόσο εκκρεμεί η γραφειοκρατική επικαιροποίηση του έργου που μπορεί να ακούγεται εύκολη, αλλά δεν είναι! 

Σε κάθε περίπτωση η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη καθώς στο Ηράκλειο θα βρίσκεται ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υποδομών Γιάννης Καρνέζης για τη διαβούλευση που γίνεται την Τρίτη επί των περιβαλλοντικών μελετών που αφορούν το ΒΟΑΚ και μια μέρα μετά μαζί με τον κ. Αγαπάκη θα βρεθούν στη Μεσαρά, προκειμένου να δουν από κοντά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αφού το έργο αυτό καθαυτό δεν έχει πια τεχνικά ζητήματα θα παραδοθεί μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, περίπου δηλαδή με το άνοιγμα των σχολείων, ανακουφίζοντας όλους όσοι μετακινούνται στα νότια του Ηρακλείου.

 

cretalive.gr  26 August, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ