Όμορφα πλάνα από ένα χωριό-φάντασμα στο Λασίθι
Το μικρό χωριό του Λασιθίου έχασε και τον τελευταίο κάτοικό του.
Το μικρό χωριό του Λασιθίου έχασε και τον τελευταίο κάτοικό του.
Οργή των καζανάρηδων αφού η "τσικουδιά" γίνεται... "προϊόν απόσταξης"
Αναδρομικά που ανάλογα με τη σύνταξη κυμαίνονται από 450 ευρώ ως 16.500 ευρώ οφείλει να επιστρέψει η κυβέρνηση σε 2,4 εκατομμύρια συνταξιούχους από τις παράνομες μειώσεις των Μνημονίων και ενδέχεται να υποχρεωθεί να το κάνει μέσα στο 2019, αφενός λόγω εκλογών και αφετέρου εξ ανάγκης από τις τελικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που αναμένονται σύντομα.
Στα πλαίσια εορτασμού της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου διοργανώνονται κάθε χρόνο μαθητικοί αγώνες στίβου με τη συμμετοχή όλων των σχολείων της Μεσσαράς με τίτλο «Παμμεσαρίτικοι Μαθητικοί αγώνες στίβου».
Δύο νεαροί έκαναν το μεσημέρι της Κυριακής τη βόλτα τους στην παραλία των Γουβών όταν είδαν μπροστά τους έναν σκύλο που είχε χαθεί.
Η Καλλιόπη Αθανασάκη, η γυναίκα - σύμβολο της Λασιθιώτικης μακροζωϊας «έφυγε» από τη ζωή στα 104 της χρόνια
Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού αναλυτικά για σήμερα
Έκκληση για βοήθεια κάνουν συνάδελφοι Ηρακλειώτισσας, ο γιος της οποίας έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Πρόκειται για τον Μάριο Πατσαδάκη, ο οποίος χτύπησε σοβαρά, σε τροχαίο με τη μηχανή του στο Ατσαλένιο, στις 8 Φεβρουαρίου.
Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την «Συντήρηση – επισκευή Δηµοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου της τοπικής κοινότητας Βαγιονιάς του Δήμου Γόρτυνας».
Στην Ελλάδα είχε διαμείνει για λίγες ημέρες ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στη Νέα Ζηλανδία, με την αστυνομία να επιβεβαιώνει τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας.
Όλοι γνωρίζουμε το Διονύσιο Σολωμό, τον ποιητή εκείνο, ο οποίος έχει γράψει τον Εθνικό Ύμνο της χώρας μας, τον «Ύμνο εις την ελευθερίαν». Πόσοι όμως γνωρίζουμε ότι οι πρόγονοι του Διονυσίου Σολωμού ζούσαν και κατάγονταν από την Κρήτη;
Στην τελική ευθεία για τις εκλογές το «Ηράκλειο για όλους»
Τουλάχιστον 58 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας των πλημμυρών και των κατολισθήσεων που έπληξαν την επαρχία Παπούα στην Ινδονησία.
Η ευλογία της Τιμίας Κάρας του Αγίου, με καταγωγή από τα Πιτσίδια, θα "σκεπάσει" την πόλη μας
Με γκολ των Γιακουμάκη και Φερέιρα ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-0 τονΛεβαδειακό στο «Γεντί Κουλέ» και πήρε ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην Super League.
Είναι μόλις επτά ετών, όμως συνιστά μαθητική διάνοια.
Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική που "σημαδεύτηκε' από το θλιβερό περιστατικό στο γήπεδο του ΠΑΟΚ με τον τραυματισμό του Ποδοσφαιριστή της Γόρτυνας από αντικείμενο που δέχθηκε από την κερκίδα
Χτύπησε τον γιο του επειδή δεν ήπιε την… κούπα
Όλα έτοιμα για τησ έντρα στο Ο.Α.Κ.Α-ΟΙ συνθέσεις των δύο ομάδων