Ιεράπετρα: 52χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
Νέκρος 52χρονος μετα απο σύγκρουση οχήματος του ΟΤΕ με νταλίκα
Νέκρος 52χρονος μετα απο σύγκρουση οχήματος του ΟΤΕ με νταλίκα
Στ. Αρναουτάκης: «Η Κρήτη θα γίνει ζώνη καινοτομίας»
Την Πέμπτη θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής η Συμφωνία των Πρεσπών.
Σήμερα ήταν η εκδίκαση της έφεσης των χρυσαυγιτών για την «εισαγωγή στον πολιτικό διάλογο της κρητικής κατσούνας», η οποία παραλίγο να κοστίσει την ζωή του Δημήτρη Κορνάρου, το Νοέμβριο του 2012 στο Ζαρό.
Με απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, όπου στις 17:00 το απόγευμα εισάγεται προς συζήτηση η Συμφωνία των Πρεσπών, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Δανέλλης.
Κατά τη θεωρία αυτή, η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου (21 Ιανουαρίου 2019) θεωρείται ως η πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου γι' αυτό αποκαλείται από τους αγγλοσάξωνες Blue Monday.
Εντυπωσιακό βίντεο από την "Ατλαντίδα" της Κρήτης
Ο Έλληνας στρατιωτικός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη στη ζώνη προκαλύψεως. Πρόκειται για Υπαξιωματικό που δεν αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της σύλληψής του. Η σύλληψη έγινε χθες το βράδυ και επισημοποιήθηκε το πρωί από το ΓΕΣ. Οι πρώτες πληροφορίες για την περίεργη υπόθεση που προκαλεί αναστάτωση.
Ο καιρός στην Κρήτη από το meteocrete.gr
Βγαίνουν ξανά στους δρόμους τα τρακτέρ
Μια ολοκλήρη περιοχή, αυτή του Πανασού θα αποκλειστεί σε περίπτωση που κλείσει ο δρόμος λόγω των εργασιών
Έργα προϋπολογισμού 100.000 ευρώ για την αναβάθμιση του οικισμού Λαρανίου του Δήμου Γόρτυνας
Απαλλαγή από ΦΠΑ για τους νεοεισερχόμενους αγρότες με τζίρο έως και 10.000 ευρώ
Νοσηλεύεται διασωλημένος σε σοβαρή κατάσταση
Τροχαίο με σοβαρές υλικές ζημιές σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα πρωί στο κόμβο του Μουσείου Μεσαράς.
Θρήνος για το ξαφνικό χαμό μιας 14χρονης μαθήτριας.
Ο γηραιότερος άνδρας στον κόσμο πέθανε στο σπίτι του στο νησί Χοκάιντο της βόρειας Ιαπωνίας σε ηλικία 113 ετών.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής μετά το «ναι» της ΔΗΜΑΡ στην Συμφωνία των Πρεσπών. Η Φώφη Γεννηματά έθεσε εκτός της ΚΟ τον Θ. Θεοχαρόπουλο και προκηρύσσει έκτακτο συνέδριο τέλος Μαρτίου.