Νότες Χριστουγέννων από τη ΔΡΩ και τον ΕΕΣ Μοιρών σε Τυμπάκι και Μοίρες
Όμορφες εκδηλώσεις διοργανώνουν από κοινού η Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ και η Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τμήμα Μοιρών σε Τυμπάκι και Μοίρες.
Όμορφες εκδηλώσεις διοργανώνουν από κοινού η Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ και η Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τμήμα Μοιρών σε Τυμπάκι και Μοίρες.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Τυμπάκι το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».
Έκρηξη βόμβας στην οδό Λουκάρως προκάλεσε ζημιές στο Εφετείο
Πειθαρχικό για το Κ.Υ. Αρκαλοχωρίου - Έντονες αντιδράσεις από το Σύλλογο Φίλων του Κέντρου Υγείας
Τριήμερο με χιόνια και βροχές και Χριστούγεννα με ήλιο!
Άλλη μια ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική συνάντηση αυτή τη φορά για το κλάδεμα τη λίπανση και την διαχείριση των υπολειμμάτων κλαδέματος διοργανώνει σήμερα Παρασκευή ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου.
Όλα είναι έτοιμα για τα καθιερωμένα Χριστουγεννιάτικα παζάρια του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στο Τυμπάκι και στις Μοίρες!
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Μοιρών σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, καθώς ένωσαν τις δυνάμεις τους για να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι συμπολίτες μας να ενημερωθούν για ένα θέμα τόσο σημαντικό αλλά και αμφιλεγόμενο τον τελευταίο καιρό όπως ο εμβολιασμός.
Πραγματοποιήθηκε, μετά από Πρόσκληση του Δήμου Αμαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, συνάντηση – διαβούλευση με θέμα: «Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) του Ε.Π. Κρήτης 2014-2020 ‘’περιοχών unesco’’», όπου παρουσιάστηκε η στρατηγική δράση του Δήμου.
Από 22 έως και 26 Δεκεμβρίου , λόγω των αργιών των Χριστουγέννων , το πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων διαμορφώνεται ως εξής :
Μια ακόμα αιμοδοσία του συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στη Φανερωμένη.
Ανοικτή πολιτική εκδήλωση διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για την εφαρμοσμένη έρευνα και κατάρτιση στην αγροτική παραγωγή με την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων – εκτάσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στο χώρο της πρώην Γεωργικής Σχολής στον Αμπελούζο (δήμου Γόρτυνας) και στη θέση Κατσαμπά και Σκαλάνι (δήμου Ηρακλείου). Θέμα της εκδήλωσης θέμα: «ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΜΠΕΛΟΥΖΟΣ - ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ»
Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσο μπορεί να αλλάξει ένας χώρος όταν μπαίνει η αγάπη γι΄ αυτό που κάνεις, η φαντασία και το μεράκι!
Ο Δήμος Φαιστού ενημερώνει τους δικαιούχους του ΚΕΑ - ΤΕΒΑ ότι σήμερα Πέμπτη από τις 9:00 – 14:00 θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων του προγράμματος.
Με ένα λιτό μήνυμα στο Twitter, οι υπεύθυνοι της τηλεοπτικής εκπομπής Ελληνοφρένεια, ανακοίνωσαν πως ο Alpha "έκοψε" αιφνιδιαστικά την εκπομπή από το πρόγραμμά του!
Η 29χρονη συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο
Μέχρι να αποφανθεί η αρμόδια επιτροπή
Διακοπές ρεύματος προγραμματίζει η ΔΕΗ για σήμερα Πέμπτη σε περιοχές του Τυμπακίου.
Χωρίς να συναντήσει το… παραμικρό πρόβλημα ο ΑΟΤ επιβλήθηκε 0-3 της Χαραυγής και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Οι Τυμπακιανοί ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και συνεχίζουν στο θεσμό.
Διακοπές στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Pre League θα κάνει η ομάδα του ΓΑΣΜεσσαράς.